Mevzular açık mikrofon programı hakkında

Mevzular açık mikrofon programı hakkında
Mevzular açık mikrofon programı hakkında

Mevzular açık mikrofon programı hakkında

Mevzular açık mikrofon programı hakkında Sevgili okuyucularımız, bugün sizlerle uzun süredir takip etmiş olduğum ve benim gibi birçok gencinde ilgi ile takip etmiş olduğu Oğuzhan Uğur’un Youtube üzerinden Babala Tv de çekilmiş olan videolar hakkında bir makale hazırlamak. 2023 İstanbul Tuzla Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi‘ nden dolayı sizler için makale konumu buradan seçmek istedim hazırsanız buyurun başlayalım.

Sevgili okuyucularımız, Oğuzhan Uğur’un sunmuş olduğu ve Youtube kanalında yayınlamış olduğu içerikler özellikle biz genç neslin dikkatini çok fazla çekiyor ve ilgi odağı oluyor diyebilirim. Babala Tv’ de Mevzular Açık Mikrofon programına özellikle her türden siyasetçiyi davet ediyor ve gençler Mevzular Açık Mikrafon programına katılım sağlayan siyasetçilere merak ettikleri soruları soruyor ve cevaplarını katılım sağlayan siyasetçi kişilerden almış oluyorlar. Bu zamana kadar birçok önemli ismi programına çağırmış olan Oğuzhan Uğur’u başarısından dolayı tebrik ediyorum.

Bu programı özellikle bizim gibi genç kuşakların daha çok tercih ettiğini ve Youtube’da çok fazla izleyicisini olduğu ayrıca belirtmek isterim. Bu programın en güzel yanın şu olduğunu düşünmekteyim; yıllarca siyasetçiler seçimlerden önce hep miting yaparak ya da televizyonlara çıkarak kendilerini ve yapacakları vaatleri de açıklıyorlar halk olarak sadece dinliyor aklımızda takılı kalan sorulara bazen cevap buluyor bazen cevap bulamıyorduk. Oğuzhan Uğur’un yapmış olduğu bu program sayesinde biz gençler aklımıza takılı olan soruları artık sorabiliyor ve cevaplar almaya çalışabiliyoruz. Bence bu çok önemli bir detaydır. Çünkü ülkemizin artık çoğunluğu genç nesillerden oluşmakta ve bu seçimin en çok belirleyicisi yine genç nesil olacağı kanaatindeyim.

Bu ülkenin geleceği bizim geleceğimizdir

Bu yüzden bu program sayesinde aklımıza takılı kalan soruları özgürce sorabilmek biz gençler için çok önemlidir. Çünkü bu ülkenin geleceği bizim geleceğimizdir. Geleceğimizi merak etmek sorgulamak ve öğrenmekte en büyük hakkımızdır. Geleceğimizin aydınlık olmasını belirlerken bu programda sorulan sorular ile karşımıza çıkmış olan adayları ölçebiliyor ve sorgulayabiliyoruz. Artık teknolojik bir çağda yaşıyor oluşumuzun da getirmiş olduğu imkanlar sayesinde kısıtlı değiliz. Bu yüzden Youtube gibi mecraları dolu ve verimli kullanılması bence Oğuzhan Uğur’un yapmış olduğu en büyük harekettir.

Ayrıca her görüşten siyasetçilerin geliyor olması da çok önemli bir detay olduğunu düşünüyorum. En azından gençlerin karşısında sorulan sorulara kayıtsız kalmayıp siyasetçilerin cevap vermesi ve kendilerini ifade edebilmesi biz gençlere aslında çok büyük ufuklar açıyor olduğunu düşünmekteyim. Önceden siyaset miting alanlarında sadece seçim vaatleri yapılabiliyorken artık sorular sorabildiğimiz ve cevaplar alabildiğimiz bir yerin olabilmesi biz gençlere umut verdiğini düşünmekteyim.

Oğuzhan Uğur’un programı Mevzular Açık Mikrafon

Siz sevgili okuyucularımız, için hazır seçim zamanı da yaklaşıyorken sosyal medyada, Youtube’da kısa kısa videoları çıkan Oğuzhan Uğur’un programı olan Mevzular Açık Mikrafon’dan biraz bahsetmek istedim. Bunun en büyük nedeni ise biz gençlerin en çok ilgi duymuş olduğunu düşündüğüm bir program olduğundan kaynaklanmaktadır. Çünkü birçok gencin ilgi ile takip ettiğini kendi çevremden de görüyorum diyebilirim. Özellikle farklı görüşlerin hepsinin bu ortak programda toplanıp merakla izlediklerini ayrıca yine belirtmek isterim. Önceden televizyon programlarında karşıt görüşlü insanlar toplanıp kimse birbirini dinlemeden bir tartışma ve gerilme ortamı oluyordu ama bu programda gençler sadece karşılarındaki kişiye sorularını soruyor ve cevap almaya çalışıyorlar.

Herhangi ters ve olumsuz bir durumda zaten programın sunuculuğunu yapan Oğuzhan Uğur hemen müdahale ediyor ve bu tarz durumlara asla müsaade etmiyor. Bu da herkesin birbirini dinlediği, anladığı ve anlatmaya çalıştığı daha sakin bir ortam yaratmış oluyor. Peki siz sevgili okuyucularımız, daha önce hiç bu programı izlediniz mi ? Görüşleriniz nelerdir?

Sümeyye Nur Gündüz

Mevzular açık mikrofon programı hakkında

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin