Midea Klima Fiyatları

Midea Klima Fiyatları en uygun
Midea Klima Fiyatları nedir

Midea Klima Fiyatları

Midea klima fiyatları incelendiğinde performansına ve enerji tasarrufu moduna göre oldukça ekonomik olduğu görülmektedir. Midea klima ERP Midea Ar&GE mühendislerinin çalışmaları sonucunda sezonsal verimlilik ve enerji oranının dengelenmesi esasına dayandırılmıştır. 2020 enerji politikalarına uygun olarak Midea klimalar % 20 daha az karbon di oksit ve sera gazı salınımı yapan, % 20 daha fazla enerji verimine ek %20 daha fazla yenilenebilir enerji kullanan cihazlardır. En iyi klima markaları için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Midea Klima Özellikleri

3D DC inverter klasik klimalarda kompresör devamlı olarak aç kapa yapar. Oysa kapasite kontrol ayarına sahip olan Midea klimalarda kapasite otomatik ayarlanmaktadır. Buna bağlı olarak, kompresördeki on/ of hareketleri minimum seviyede kalır. Bu durumda enerji tüketimi %30-40 oranında daha az olmaktadır. Bir de ısı sapmaları daha az olacağından çok daha konforlu bir iklimlendirme ortamı ile karşılaşılır.

A++ enerji verimliliğine sahip olması klasik klimalarla arasındaki enerji tüketim farkını ortaya koymaktadır. Üstün teknoloji harikası Mİdea klimalar inverter teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu ve ekonomi anlamına gelen A++ sınıfına girmesini sağlamıştır.

Klimada Kampanya

Çocuk odaları için de ayrıca gök mavisi ve şeker pembesi renklerde de tasarlanan ev içi ünitede ve kumandada aynı renk kullanılarak renk bütünlüğü sağlanmıştır. Çocuk odalarına görsel uyumu da renkler ve tasarım sayesinde en üst sevide olur. Ayrıca kızılötesi ışınlarla çocuğun hareketleri izlenerek klimanın flaplarının açısı ve çalışma ayarı otomatik olarak gerçekleştirilmektedir.

Akıllı telefon ile uzaktan da erişime açık olduğundan eve gelmeden evin sıcaklığını ve ya serinliğini ayarlayabilmeniz mümkündür. Kumandada bulunan bu özellik sayesinde favori konumuz belirlenir ve her açılışında eğer siz ayarlama yapmazsanız o konumda çalışmaya devam eder.

-15 santigrat dereceye kadar dış ortamda dahi ısıtma teknolojisi ile çalışmaya devam edebilmektedir. Geniş çalışma sıcaklık ayarı, 25 kademelik hassas kontrol sayesinde % 70 enerji verimliliği ile doğa dostudur.

Midea Klima Fiyatları

9.000 BTU 4.000 TL’den başlayan fiyatları ile 12.000 BTU 6290 TL, 18.000 BTU 7.799 TL, 24.000 BTU 9.800 TL olarak devam etmekte ve bu fiyatlar da dönem dönem yapılan kampanyalar ile farklılıklar gösterebilmektedir.

 

Midea Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin