Viessmann Klima Fiyatları

Viessmann Klima fiyatları servis
Viessmann Klima fiyatları bayi

Viessmann Klima Fiyatları

Viessmann Klima Fiyatları nedir? Günümüzün en önemli firmalarından biri olan Viessmann, yüksek performanslı klimaları ile adından söz ettiriyor. Yılların getirdiği deneyim ile hareket eden firma, enerji verimliliğinden ödün vermeden geliştirdiği ısıtma ve soğutma sistemleri ile hem enerji tasarrufu hem de çevre koruması sağlıyor.

Özellikle A+++ ürünleri ile dikkat çeken firma, son teknolojik ürünleriyle de göz dolduruyor. Avrupa standartlarına uygun olarak üretilen cihazlar sayesinde kullanıcılar hem elektrik tasarrufu yapabiliyor hem de son derece rahat bir şekilde ısınıp serinleyebiliyor.

Çevre dostu Viessmann klimalar enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra aynı zamanda havayı son derece kolay bir şekilde temizliyor ve ortamda ki bakterileri ortadan kaldırabiliyor. Son derece kullanım kolaylığına sahip bu teknolojik ürünlerin bakımı ise son derece kolay. Dileyen kullanıcılar klimaların bakımını, belirlenen koşullar altında kolaylıkla yapabilirken dileyen kullanıcılar ise geniş servis ağından yararlanarak bakımını firmaya yaptırabiliyor.

Kullanım, bakım ve montaj kolaylığı ile dikkat çeken klimalar gerek ev ortamında gerek ise ticari ortamlarda son derece kolay bir şekilde kullanılabiliyor. BTU değerine göre değişen fiyatlandırma politikasına sahip Viessmann klimalar fiyatları ile göz dolduruyor. Fiyat, performans ilişkisi doğrultusunda kullanıcıların karşısına çıkan bu klimaları gelin yakından detaylı bir şekilde inceleyelim.

Viessmann Klima Fiyatları

İklimlendirme sektörünün en önemli firmalarından biri olan klima fiyatları ile dikkat çekiyor. Standart bir ev kullanımı için tasarlanan 12.000 BTU değerine sahip A++ İnverter  5.300 TL fiyat etiketine sahip iken 8.500 BTU değerine sahip klimanın fiyatı ise sadece 4.780 TL.

Viessmann firması tarafından geliştirilen DS2160T2 isimli ve 60.000 BTU değerine sahip ürünün fiyatı 15.600 TL iken Viessmann FS1140T0 salon tipi klimanın fiyatı ise sadece 10.000 TL.  Kaset tipi olarak lanse edilen CS2071MHE0 isimli ve 24.000 BTU değerine sahip ürünün fiyatı ise 10.500 TL olarak duyuruldu.

Son derece gelişmiş seçeneklere sahip olan Viessmann klima fiyatları ile göz doldurmaya devam ediyor. Söz konusu markanın ürünleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen kullanıcılar, Klimada Kampanya için internet sitemizi ziyaret edebilir veya günün her saati bizleri arayarak soru ve görüşlerinizi paylaşabilir.

Viessmann Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin