Netflix istanbul Ofisi için iş ilanı Yayınladı

Netflix istanbul Ofisi için iş ilanı Yayınladı
Netflix istanbul Ofisi için iş ilanı Yayınladı

Netflix istanbul Ofisi için iş ilanı Yayınladı

Netflix istanbul Ofisi için iş ilanı Yayınladı; İletişim teknolojilerinin gelişmesi ile ortaya çıkan yeni platformlardan biri de dizi ve film içeriği sitesi Netflix olmaktadır. Netflix bu anlamda en çok üyesi bulunan online dizi ve film platformlarından biri olmaktadır. Netflix dünyada pek çok ülkede kullanılmakta olan bir platform olup yine pek çok ülkede temsilcilikleri bulunan bir şirket olmaktadır. Netflix bir dizi ve film izleme platformu olmak ile bilirlikte bunun içersinde kullanıcılara pek çok seçenek sunmaktadır.

Bu avantajlardan biri dünyanın pek çok ülkesinden çekilen dizi ve film içeriklerine ulaşım ve erişim imkanı sunması olmaktadır. Bu anlamda pek çok dil seçeneğine sahip olup kullanıcılara dil becerilerini geliştirme imkanı sağlamaktadır. Platformda izlenmek istenen içerikler indirilebilir ve internetsiz ortamda bile izlenebilmektedir. Netflix ayrıca ofisi olan veya olmayan ülkeler ile işbirliği yaparak o ülkenin oyuncuları ile diziler ve filmler hatta tarihi belgeseller üretmekte ve bu özelliği ile izleyicilere anadillerinde içeriklere ulaşma imkanı sağlamaktadır. Netflix bilgisayarın yanı sıra akıllı telefon, tablet ve akıllı televizyon uygulamaları da bulunmaktadır.

Netflix istanbul Ofisi için iş ilanı

Bu özelliği ile kullanıcılara zaman ve mekan farketmeksizin platforma ulaşım imkanı sağlamaktadır. Bu uygulamalar yardımı ile pek çok şekilde platforma erişilmekte ve internetli ve internetsiz ortamda kullanıcılar takip ettikleri dizi ve filmleri istedikleri zaman izleyebilme ve imkanına sahip olmaktadırlar. Türkiye’de Netflix’e erişim olmak ile birlikte pek çok kullanıcı platformu takip etmektedir. Bu anlamda pek çok yabancı dizi platformda olmak ile birlikte son yıllarda gittikçe artan bir şekilde yerli içerikler de platform ile anlaşma sağlamıştır. Bunun haricinde Netflix yapımı olan Türk dizi ve filmleri çekilmeye başlanmıştır. Atiye, Bir Başkadır, Aşk 101 ve Hakan Muhafız gibi diziler platform bünyesinde bulunmaktadır.

Netflix, aralık ayında yaptığı bir açıklama ile Türkiye gibi pek çok kullanıcıya sahip olan bir ülkede temsilcilik ve ofis açacaklarını duyurmuştur. Bu duyuruyu yapan platform kurucusu ve eş CEO’su Reed Hastings, İstanbul gibi muhteşem bir şehirde ofis açmanın platform için bir gurur olduğunu belirtmiştir. Bu ofisin yayındaki yapımlara ek olarak daha fazla Türk dizisi ve filmi çekilmesi için bi fırsat olacağını da belirtmiş bulunmaktadır. Platformun Türkiye’de 3 milyonu aşkın üyesi bulunduğunu belirtmek gerekmektedir. Bu anlamda Avrupa içerisinde en çok üyesi bulunan ülkelerden biri Türkiye olmaktadır. Açıklamasının sonunda Reed, Türkiye’de bulunan bu 3 milyonu aşkın üyesine teşekkür etmiştir.

Netflix istanbul Ofisi

Platform pek çok ülkede ofis açmış bulunmaktadır. Bu anlamda Türkiye’de de ofis açmayı planladığı için bu ofiste görev alacak yöneticileri aramaktadır. Bu anlamda iş ilanlarını paylaştığı Netflix Jobs adlı sitede Türkiye’de yöneticilik pozisyonunda çalışacak yönetici aradığına dair iş ilanı paylaşmıştır. İlanda genişleyen ve büyüyen platform için yetenekli ve parlak isimleri aradıklarını belirtmişlerdir. Ayrıca Netflix ile çalışmak isteyen kişilerin benzer pozisyonlarda en az 5 yıl deneyimli olmaları gerektiği de belirtilmekte. Netflix aradığı kişinin oldukça yetenekli ve girişimci olmasını istemektedir.

Netflix’ te İzlenebilecek En İyi Türk Yapımı Diziler

Netflix bu pozisyonda çalışacak kişi için Avrupa, Ortadoğu ve Asya genişlemesi için kilit rol oynayacak bir kişi aradıklarını duyurmuştur. Şirket bu pozisyona başvuracak adayın oldukça aktif, çözüm üretme konusunda başarılı ve İstanbul ofisinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kişi olması gerektiğini belirtmiştir. Bütün bu kriterler dikkate alındığında bir değerlendirme yapılacak ve söz konusu kişi ya da kişiler platformun Türkiye temsilcisi ve yöneticisi olacaklardır. Bu anlamda ilgili kişiler Netflix Jobs sitesi üzerinden başvuru yapabilmektedir.

Dikkatinizi çekebilir; YouTube Türkiye ofisi açma kararı aldı

Netflix istanbul Ofisi için iş ilanı Yayınladı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin