Netflix’ te İzlenebilecek En İyi Türk Yapımı Diziler

Netflix’ te İzlenebilecek En İyi Türk Yapımı Diziler
Netflix’ te İzlenebilecek En İyi Türk Yapımı Diziler

Netflix’ te İzlenebilecek En İyi Türk Yapımı Diziler

Netflix’ te İzlenebilecek En İyi Türk Yapımı Diziler Hangileridir? Netflix ‘te sadece yabancı içerikleri izlemekten sıkıldıysanız Türk yapımı dizilere de bakmanızı öneririz. Yazımızdaki dizilerden fikirler edinerek Netflix’ te bulunan en iyi Türk yapımı dizileri izleyebilirsiniz. Konuları itibari ile oldukça dikkat çeken Türk yapımı Netflix dizileri dünya çapında da oldukça fazla ilgi görmeye başladı. Atiye, Aşk 101, 50 m2, Bir Başkadır, Hakan Muhafız ve Fatma gibi adını çokça duyduğumuz diziler Türk yapımı olması ve dünyada ses getirmesi de izlenmesi için bir başka sebep olmaya başladı.

50 m2

50 m2 dizisi Gölge adındaki baş karakterin kendi hayatını aramasını anlatıyor. Gölge, kayıp babasını ararken, babası gibi davranan Servet karakterinin ihanetine uğrar ve kaçmaya başlar. Kendi hayatını ararken bir gün kendisini 50 metrekarelik bir terzi dükkanında bulur. Bu yabancı dünyada yani 50 metrekarelik terzi dükkanında durumlar düzelene kadar kalmaya karar verir. Fakat mahallelinin Gölgeyi dükkan sahibinin ölen oğlu sanması ile bu kimliği korumaya karar verir. Yeni yaşamının kendisinde ve hayatında köklü değişiklikler yapması an meselesidir.

Dizinin türü; Komedi, Dram ve Gerilim

Aşk 101

Aşk 101 Netflix Türkiye ve Ay Yapımın ortak çıkarmış olduğu bir dizidir. Netflixte bulunan ve en hızlı yükselen Türk yapımı dizi diyebiliriz. Dizinin kadrosu genç ve yeni nesil oyuncular ile dolu olması sebebi ile herkesin ilgisini çekti. Baş rollerini Alina Boz , İpek Filiz Yazıcı, Mert Yazıcıoğlu, Selahattin Paşalı ve Kubilay Aka paylaşmaktadır. İki sezondan oluşan dizi 8’er bölümden yani toplam 16 bölümden oluşmaktadır. Dizide 17 yaşındaki 4 asi ve bir çalışkan gencin okul müdürüne karşı verdiği eşitlik ve adalet savaşını anlatmaktadır. Bunu sağlamanın tek yolunun okula yeni gelmiş olan spor hocası ile edebiyat hocasını birbirine aşık etmenin olduğunu düşünürler. Aynı zamanda kendileri de bu yolculukta aşk ve hayat ile ilgili şeyler öğrenirler.

Dizinin türü; Komedi, Dram ve Romantik

Atiye

Atiye, Dünyanın Uyanışı isimli kitaptan esinlenerek hazırlanmıştır. Atiye genç ve güzel bir ressamdır aynı zamanda mistik bir hikayeye sahiptir. Atiye’ nin sevgilisi Ozan ve ailesi ile birlikte mutlu ve normal bir hayatı vardır. Fakat hayatı dünyanın en eski tapınağı olan Göbekli Tepe’ ye yaptığı ziyarette Atiye’ nin çocukluktan beri çizdiği sembolün Göbekli Tepede görülmesinden sonra değişir.

Dizinin türü; Dram, Gizem ve Kurgu

Bir Başkadır

Türk yapımı Netflix dizileri arasında IMDB 8.9 alarak en yüksek IMDB puanını alan Türk dizisi olmuştur. Dizide Türkiye’ de bulunan birbirinden farklı kesimlerin İstanbul’ da yaşadığı hayatı anlatıyor. Dizi içerisinde bir çok hayat ve bu hayatların birbiri ile kesişmesi anlatılıyor. Baş rolü başarılı oyuncu Öykü Karayel canlandırıyor.

Dizinin türü; Dram

Netflix’ te İzlenebilecek En İyi Türk Yapımı Diziler

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin