Olefini Klima Fiyatları

Olefini Klima Fiyatları servisi
Olefini Klima Fiyatları bayi

Olefini Klima Fiyatları ve Özellikleri

Olefini Klima Fiyatları nedir? Olefini klima 9.000 BTU güçten başlayarak; 12.000 BTU, 18.000 BTU ve 24.000 BTU gücüne kadar üretilmiştir. Ev tipi klimalarda en çok tutulan modelleri sisin için araştırdık. A++ enerji tüketimi ile tasarruflu olan duvar tipi Olefini klima fiyatları sayesinde takılı evinizde ferahlığı daha ucuza yaşayabilirsiniz.

Akıllı Defroster “ özelliği ise ısıtma fonksiyonunun kullanılması sırasında klimanın dış ünitesinde oluşmakta olan buzlanmanın eritilmesini sağlayan özelliktir. Bu özelliğin kontrol edilebilmesi ise klimadan alınacak olan verimi doğrudan etkiler. Klasik defroster özelliği olan klimalarda bu sistem zaman ayarlı olarak çalışmakta olduğundan klimanın ısıtma verimi düşük olmaktadır. Olefini klimalarda ise ihtiyaç oldukça bu özellik devreye girmektedir. Bu sayede ısıtma verimi yüksek olur. Buna karşılık harcanan enerji ise daha düşük olur.

Turbo Soğutma ”düğmesi sayesinde en hızlı şekilde istenen ortam sıcaklığında soğutma gerçekleşmektedir.

Olefini Klimanın Filtreleri ve Özellikleri

Olefini Klimanın filtreleri en önemli parçalarından biridir. Bu bağlamda üretici şirket de oldukça önem vermiş ve çok güzel bir filtre sistemi ortaya çıkarmıştır. Olefini klima fiyatları düşünüldüğünde bu filtreleme sisteminin üst düzey fiyatlarda olması beklenmektedir. Oysa oldukça ekonomik bir fiyat politikasına sahiptir.

Formaldehit öldürücü filtre ile başlayan filtreleme sistemi, Kitin filtre, Vitamin C filtre, Kateşin Filtre, Gümüş İyon Filtre, Bakteri Öldürücü Filtre ve toz filtresi olarak sıralanmaktadır. Bu filtrelerin her biri tek başına da oldukça etkili olmasına rağmen, bir arada olduklarında çok daha etkilidirler.

Vitamin C filtresiKitin ve koku önleyici filtre çeşitlerinin kombo yapıldığı bu filtreleme sistemi sayesinde iç ortam, hem sııhi hem de hijyenik bir havaya kavuşur.

5Özellikle kitin filtrenin özelliğinde bulunan bileşenler ile ortamın içinde oluşabilecek olan ya da zaten var olan bakteri ve mantarların üremeleri engellenerek ortamdan uzaklaştırılması sağlanır.

Koku önleyici olarak isimlendirilen filtre parçası ise ortamda bulunan ve insan sağlığına zararlı olabilecek gazların % 90’dan büyük kısmını hapseder ve ortama yayılmasını engeller. Toz ve kir partiküllerini tutup parçalayarak kimyasal bileşenleri yardımıyla yok eder.

Olefini Klima servisi Düşük Sıcaklıkta Çalışma Özelliği

Düşük sıcaklıkta çalışma özelliği sayesinde de Olefini klimalar ile 8 dereceye kadar ısıtma ayarına izin verilerek donma tehlikesi gibi durumlarda klimanın devreye girmesine izin verir. Standart klimalarda bu ayar en az 15 dereceye kadar izin vermektedir.

Ancak 4 mevsim soğutma özelliğinden yararlanılmasını gerektiren iklim koşullarında daha yüksek verimle çok daha uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Genelde ülkemizde soğutma özelliği daha çok kullanılsa da nadiren de olsa ısınma özelliğinden de yararlanılır.

Olefini Klima Fiyatları Tuzla

Olefini klima fiyatları da diğer klimalar gibi gücüne göre fiyatlandırılmaktadır. İlk olarak 9500 BTU gücünde olan en düşük modeli ile başlayalım fiyatlarını vermeye.

  • 9.500 BTU Olefini Klima;  5.865 TL’den başlar
  • 12.BTU Olefini Split Klima; 6.441 TL’den başlamaktadır.
  • 18.000 BTU gücünde olan Olefini Klima 7.899 TL ve
  • 24.000 BTU gücüne sahip Olefini klima ise 10.457 TL olarak satışta bulunmaktadır.

Olefini Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin