Rüyada Su Görmek

Rüyada Su Görmek ne anlama gelir
Rüyada Su içtiğini Görmek

RÜYADA SU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR

Rüyada Su Görmek ; Yaşamımızın temel ihtiyacı olan su vücudumuzun önemli bir kısmını oluşturmaktır. Rüya da su almak, su görmek, suya dokunmak ve su içmek ne anlama gelmektedir? Pek çok insan rüyada gördüğü suyun ne anlama geldiğini merak etmektedir. İşte detaylar!

RÜYADA SU GÖRMEK

Rüyada su görülmesi genel anlamda, iyiliğe, sevgiye, hoşgörüye ve aile ilişkilerinin sağlamlaşmasına delalet eder. Rüya sahibinin, su görmesi rızkının bollaşacağı anlamına gelir. Yaptığı işin bereketli olacağına helal anlamda iyi bir şekilde kazanacağına işaret eder. Rüyada su görmenin anlamı, rüya sahibinin doğru istikamette yol aldığı anlamına gelir. Eğer rüya sahibi evliyse, evlilik hayatı mutlu ve huzurlu ilerlemeye başlar. Rüyada su görülmesinin faziletleri çok fazladır. Su görülmesinin hikmeti, genel anlamda sevgiye, güzelliğe ve mutluluğa işaret eder. Hayatta mutlu olmanın yolları nelerdir başlıklı makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz

RÜYADA SU İÇMEK

Rüya sahibinin su içtiğini görmesi, eğer bir hastalığı varsa iyileşip şifa bulmaya delalet eder. Rüyayı gören kimsenin, sıhhatinin daha da iyi olacağına işaret eder. Rüya alimleri, rüyasında su görenlerin bilgilerinin artacağını söylerler. Rüya sahibinin en gözde bilgiyi elde etmesine ve çevreye de bu bilgiyle hitap edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin su içmesi, dertlerinden en kısa zamanda kurtulacağı anlamına gelir. Sıhhat bulur. Çevresinde anlayışlı insanlarla karşılaşırlar. Hayalini kurduğu her şeye erişmeye başlar. Her şeyden keyif alır. Hayatından lezzet alırlar. Eğer evli ve çocuklu ise onların başarısını da görürler.

RÜYADA BULANIK SU GÖRMEK

Rüyada su görmek, temizliği, şifayı ve saflığı işaret eder. Ama rüyada suyun bulanık görülmesi hayra yoğrulmaz. Genel anlamda hastalığa, üzüntüye, acıya ve sorunlara delalet eder. Eğer su rüyada sonradan bulanıklaşıyorsa, sıkıntılarının zamanla artacağına işaret eder. Rüya alimleri, rüyasında bulanık su gören kimsenin dua etmesine gerek olduğunu söylerler. Eğer bulanık su görülürse bu kişinin adaklarını hemen vermesi gerektiğine işaret eder.

RÜYADA SU DÖKMEK

Rüya sahibinin rüyada, temiz bir toprağa ya da yere su döktüğünü görmesi meyve alacağı anlamına gelir. Rüya sahibi kimse eğer evliyse bu meyve hayırlı bir bebeğe işaret eder. Rüya sahibi, bekarsa iyi bir kısmetle karşılaşacağına işaret eder. Eğer çevresinde hasta varsa iyileşir. Rüya alimleri rüyada su dökülmesini 2 şekilde yorumlamaktadır. İlk yorumu güzel şeylerin olacağına, ikinci yorum olarak ise eksikliklerin olmasına işaret eder. Rüya alimleri, rüya sahibinin su dökmesi içindeki sıkıntıları ortaya çıkaracağına işaret eder.

RÜYADA SUYA DOKUNMAK

Rüya sahibinin suyu görüp ona sadece dokunması, günahlarından arınıp tövbe edeceğine işaret eder. Saflığı ve temizliği işaret eden su rüya sahibinin temizlenmesine işaret eder. Rüyada suya dokunmanın görülmesi, iyi ve güzel yorumlanmıştır. Suya dokunan rüya sahibinin, iyilik göreceği şeklinde yorumlanır. Yine rüya sahibinin işlemiş olduğu günahlardan arınacağına, Allah yoluna döneceğine delalet eder. Suyla elini ve yüzünü yıkamak, bilgelik mertebesine yükseleceği anlamına gelir.

 

Dikkatinizi çekebilir; Rüyada at Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Su Görmek

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin