Şadi Yazıcı’dan Tuzla Belediyesi Personeline Büyük Zam

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Belediyesi Personeline Büyük Zam
Şadi Yazıcı'dan Tuzla Belediyesi Personeline Büyük Zam

Şadi Yazıcı’dan Tuzla Belediyesi Personeline Büyük Zam

Şadi Yazıcı’dan Tuzla Belediyesi Personeline Büyük Zam… Tuzla Belediyesi Çalışanları Sevinçten Havalara Uçtu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı‘nın önderliğinde, belediye çalışanlarına müjdeli haber geldi. Yapılan sosyal denge sözleşmesi ile birlikte, memur ve sözleşmeli personel aylık ödemelerinde ve sosyal haklarda yüzde 400’e varan artışlarla karşılaştı. Ayrıca, belediyenin tüm işçilerine yapılan refah payı zamıyla en düşük ücret yüzde 130’dan fazla arttırıldı.

Sosyal ve Ekonomik Desteklerle Örnek Bir Belediyecilik Anlayışı

Tuzla Belediyesi, personeline yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve ekonomik desteklerle adeta örnek bir belediyecilik anlayışını sergiliyor. Yenilenen sosyal denge sözleşmesi kapsamında, personelin eğitim, bayram, ramazan, gıda paketi, ölüm yardımı ve engelli çocuk yardımı gibi birçok alanda avantajlardan yararlanması sağlandı. Bu desteklerle Tuzla Belediyesi, İstanbul’un sosyal denge aylık ödemesinin haricinde fark yaratıyor.

En Düşük Ücrette Büyük Artış!

Tuzla Belediyesi, refah payı zammıyla tüm işçilere adil bir ücret politikası benimseyerek en düşük ücreti yüzde 130’dan fazla arttırdı. Bu hamle, yıllık enflasyonun iki katından daha fazla bir ücret artışını beraberinde getiriyor. Belediye, geçen yıl yapılan ek iyileştirmelerle birlikte bugünkü refah payı zammıyla 2023 Ocak ayında 13.500 seviyelerinde olan en düşük ücreti 31.000 seviyelerine çıkardı.

Başkan Şadi Yazıcı’dan Çalışanlara Teşekkür

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, personeline yönelik yapılan destekleri şu sözlerle ifade etti: “Tuzla’ya hizmet sunduğumuz sahada ve kurumsal olarak yaptığımız tüm hizmetlerde emeği olan personelimiz, işçi ve memurlarımızla ilgili 3 imza attık. Onların alın ve akıl terlerini karşılamak adına enflasyon hesabının üzerinde ve onları hayat standartlarının altına düşürmeden yaşamaları için elimizden geleni yaptık. Hayırlı olsun. Biz çalışanlarımızla Tuzla halkına en iyi hizmeti üretebilmek için gayret ediyoruz.”

Şadi Yazıcı’dan Tuzla Belediyesi Personeline Büyük Zam

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin