Soğuk hava ve kar geri dönüyor! istanbul’a kar yağacak mı?

Soğuk hava ve kar geri dönüyor! istanbul'a kar yağacak mı
Soğuk hava ve kar geri dönüyor! istanbul'a kar yağacak mı

Soğuk hava ve kar geri dönüyor istanbul’a kar yağacak mı?

Soğuk hava ve kar geri dönüyor istanbul’a kar yağacak mı? Meteoroloji’nin son dakika hava durumu raporuna göre yurda soğuk hava ve kar yağışı geri dönüyor. Meteoroloji’nin haftalık hava durumu tahmin raporuna göre hafta sonunda hava sıcaklıkları artıyor ancak pazartesi gününden itibaren tüm yurt yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek.

SOĞUK VE KAR DÖNÜYOR

Peki istanbul’da kar yağışı ne zaman başlayacak? Pazartesi gününden itibaren etkili olacak yağışlar, sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşecek. Meteoroloji’nin raporuna göre çarşamba günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz’de ise karla karışık yağmur bekleniyor. Perşembe günü ise İstanbul dahil tüm Marmara bölgesiyle birlikte iç ve doğu kısımlarda karla karışık yağmur ve kar etkili olacak.

Meteoroloji’nin hava durumu açıklaması:

Hafta sonunda hissedilir derecede artacak olan hava sıcaklıklarının Salı gününden itibaren Ülkemiz genelinde hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.

Son dakika... Meteoroloji duyurdu: Soğuk hava ve kar geri dönüyor İstanbula kar yağacak mı

Haftalık Hava Durumu
(20 – 26 Mart 2021)
Hafta sonunda hissedilir derecede artacak olan hava sıcaklıklarının Salı gününden itibaren Ülkemiz genelinde hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor. pic.twitter.com/veaCqSjqIB

 

Soğuk hava ve kar geri dönüyor! istanbul’a kar yağacak mı?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin