Tekstil Ürünleri

Tekstil Ürünleri NELERDİR
Tekstil Ürünleri marka

Tekstil Ürünleri

Tekstil ürünleri hayatımızın her alanında kullandığımız ürünlerdir. Dokuma ve örme teknolojisiyle üretilmiş olan bu ürünler evimizde, üzerimizde, iş yerimizde, hastanelerde hemen her yerde kullanmaktayız. Bazen sadece dekoratif amaçlar için kullanışa da çoğu zaman fonksiyonel olarak hayatımızda pek çok kolaylık sağlar.

Tekstil Ürünleri Nelerdir

Ev tekstil ürünleri ve hazır giyim olmak üzere iki ana başlıkta üretim yapılmaktadır. Ev tekstili ev giydirme ürünlerinin üretildiği bölümdür. Hazır giyim ise giyecek ile ilgili ürünlerinin üretildiği başlıktır.

Ev Tekstili Ürünleri

Nevresim, havlu, çarşaf, kilim, perde, döşemelik, pike, yorgan gibi ürünlerdir. Bunların üretildiği fabrikalar genelde ayrı bölümlere halinde bu tekstil ürünlerini üretirler. Ama hepsinin bir arada üretildiği entegre tesislere sahip sanayi kuruluşları da vardır.

Ev tekstili kolunda faaliyet gösteren büyük firmalar bu alandaki her türlü ürünü üretmektedir. Özellikle TAÇ, Özdilek, Karaca gibi firmalar bu sektörde en fazla tercih edilen firmalardır.

Hazır Giyim Ürünleri

Hazır giyim deyince giysi ile ilgili çoraptan başörtüsüne kadar aklınıza gelen her şeyi içine almaktadır. Bu sektörde genelde yetişkin ve çocuk giyim olarak ayrılır. Yetişkin giyimi de kendi içinde kadın ve erkek olmak üzere ikiye ayrılır. Bazı firmaların bu alanların her birinden ürünleri mevcuttur. Yani üretimini ve satışını da kendisi gerçekleştirir. LC Waikiki, Koton, DeFacto gibi firmaların satış mağazaları sayesinde ürettiği ürünleri pazarlamak gibi bir sorunu yoktur.

Bazı firmalar da sadece çocuk giyim odaklı çalışırlar. Bunlar belli bir yaş grubuna yönelik ürünler hazırlar ve satışını gerçekleştirirler. Bunlar arasında en bilinenleri Kanz, Civil, Panço ve Joker satış mağazası olan markalardır. Bunlar gibi daha pek çok mağazası olan çocuk giyim markası vardır.

Bazı firmalar da erkek giyimi üzerine ürünler üretir ve bunları mağazalarında satar. Bunlar arasında en bilinenleri de Kiğılı, D’s Damat, Damat Tween, Tudors en bilinen markalardır.

Ev tekstil Ürünleri Online Satış

Online satış için oldukça elverişli ürünlerdir. Ölçüleri ve desenleri net olarak ifade edilebilir. Genelde ev için üretilen diğer ürünlerin standartlarına uydukları için alımları daha rahat yapılmaktadır. Bu konuda markaların indirimlerini takip ederek online alışveriş sayesinde mağazaya gitmeden kaliteyi ucuza alabilirsiniz.

Tekstil Ürünleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin