Ev Tekstili ürünleri

Ev Tekstili ürünleri markaları
Ev Tekstili ürünleri fiyat

Ev Tekstili ürünleri

Ev tekstili ürünleri, perdeden başlayarak kapı önü paspasına kadar ev ile ilgili her ürünü içine almaktadır. Bazı markalar bir alanda focuslanıp üretim yapmayı tercih ederken büyük firmalar evin her yerinde olmak isterler. Taç, Özdilek, Karaca, Zorlu gibi ev tekstil ürünleri evimizdeki her alan için tekstil ürünleri üretir. Ama Brillant, Banyolin, Maisonette gibi firmalar ise evde belli bir alanda uzmanlaşmışlardır.

Perde ve Tül Modelleri ve Markaları

Perde modelleri ve markaları da zamanla değişmektedir. Değişen ev mobilyalarının ve mimari anlayışın değişmesiyle ev tekstili de ayak uydurmak zorunda kalmaktadır. Özellikle perde modelleri düz perdelerden storlara oradan dikey storlara ve şimdi de kruvaze perde modellerine doğru evrilme eğilimi göstermektedir.

Her marka perde ve tül modelleri modasını gelişen ve değişen ev modasına göre düzenlemektedirler. Özellikle Brillant ve TAÇ bu alanda eğilimleri belirleyen öncü markalardır. Piyasa çıkardıkları ürünler perde ve tül modasının o yılki trendlerini ortaya koymaktadır.

Çarşaf  Nevresim Uyku Seti Pike

Yatak odası ev tekstili ürünleri içinde yatak modası ürünleri, olarak adlandıracağımız çarşaf, nevresim, uyku seti ve pike gibi ürünler bulunur. Bunlar son zamanlarda bilgisayarlı baskı teknolojisindeki gelişmelerle neredeyse sınırsız seçenek sunmaktadır. Özellikle 3 boyutlu olan desenler bir tablo görünümündedir.

Yazlık pikeler ve uyku setleri ise yataklarınızda yatmadığınız zamanlarda da şık görünmesini sağlar. Bu ürünlerde genelde pamuk ve bambu kullanılanlar daha kaliteli olduğu için polyester karışımlarına göre daha pahalı olabilir.

Tanınmış markaların ürünleri diğer markalara göre biraz daha yüksek fiyata satılsa da desenlerde pek fark olmaz. Ama polyester karışımı olan ürünler, sağlık açısından pek tercih edilen kumaşlar değildir. Seçiminizi yaparken üretildiği kumaşın kalitesine ve çekmeyen “ranforce” kumaş olmasına dikkat etmelisiniz.

Havlular ve Bornozlar

Bu alanda üretim yapan firmalar genelde ev tekstili içinde odaklanan firmalardır. Bunların işi gücü havlu üretmektir. Her kaliteden ve ipten üretilen havlular her ihtiyaca hitap etmektedir. Düğün havlusundan kaliteli bambu havlulara kadar çeşitliliğe sahip ürün yelpazeleri vardır.

Bornozlar için de aynı firmaların ürettiği havlular kullanılır. Kaliteli havlu kumaştan yapılan bornozlar, diğer bornozlara oranla daha fazla su çekme özelliğine sahiptir. Son zamanlarda bambu lifleri kullanılarak anti bakteriyel özellikli havlular ve bornozlar ev tekstili ürünleri çeşitliliğine katılmıştır.

İlginizi çekebilir; Zift Lekesini çıkarmanın Yolları nelerdir?

Ev Tekstili ürünleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin