Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman?

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Süper Lig 4. haftada sezonun ilk derbisi Trabzonspor ve Galatasaray arasında oynanacak. İki ekibin karşı karşıya geleceği müsabaka futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı nezaman, hangi kanalda saat kaçta? TS GS derbi maçı hangi gün?

TS GS derbi maçı hangi gün? Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda

Süper Lig’de aynı istatistiklere sahip olan Trabzonspor ve Galatasaray bu sezon ilk 3 maçta ikişer galibiyet ve birer mağlubiyet elde ettiler. 6 puana sahip iki takımın karşı karşıya geleceği maç öncesinde Trabzonspor’da Visca, Bruno Peres, Serkan Hasan ve Marek Hamsik eksikler arasında bulunurken Galatasaray’da ise Fredrik Midtsjö dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Hafta içerisinde Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi play off mücadelesine çıkan Trabzonspor 0-0 berabere kalınca Şampiyonlar Ligi’ne veda etmiş ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmıştı. UEFA Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız, Monaco ve Ferencvaros ile eşleşen bordo mavili ekip önümüzdeki günlerde grup maçlarına başlayacak.

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

TS GS derbi maçı 28 Ağustos 2022 Pazar günü oynanacak. Futbolseverlerin heyecanla bekledikleri müsabaka saat 21.45’te başlayacak. Mücadele Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Tuzla Gazetesi Spor

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin