Tuzla Akaryakıt istasyonları

Tuzla Akaryakıt istasyonları en yakın
Tuzla Akaryakıt istasyonları nerede

Tuzla Akaryakıt istasyonları

Tuzla Akaryakıt istasyonları, akaryakıt istasyonları olarak da bilinen ama toplumda daha çok benzinlik, benzin istasyonu kelimeleri şeklinde kullanımı tercih edilen yerlerdir. Kara araçlarının motorlarının çalışması için gerekli olan petrol ürünlerinin satılığı depolama alanlarına akaryakıt istasyonları denmektedir.

Tuzla Akaryakıt istasyonları şehirler arası yolların ıssız kenarlarında olabileceği gibi şehir içlerinde de olabilirler. Benzin istasyonları bağımsız olabilecekleri gibi başka bir ticari işletmeye de bağlı olarak çalışabilir. Tam teşekküllü bir akaryakıt istasyonunda yüksek ya da düşük oktanlı benzin, mazot, gazyağı ve motor yağları ile bunlara ek olarak çeşitli yedek parçalar da satışa sunulmaktadır.

Ayrıca bazı akaryakıt istasyonlarında büfeler ve araba bakım alanları da bulunmaktadır. Akaryakıt istasyonları büyük petrol şirketlerinin adına çalışmalarını sürdürür. Kendince bağımsızlığını da korur. Servislerini kedileri belirleyip, organize edebilirler.

Tuzla Akaryakıt İstasyonları adres

Benzin istasyonları işlek yerlerde, büyükşehirlerde, yoğun noktalarda konumlanmış olmasalar bile günlük olarak 20.000TL-30.000TL civarı ciro yapabilmektedirler. Bu da demek oluyor ki ayda yaklaşık olarak 600.000TL-900.000TL ciro yapabildiklerini gösterir. Bu paranın da yüzde onu kar olarak düşünülür ise 60.000TL-90.000TL parayı net kar olarak düşünebiliriz.

Günümüzdeki sektör profesyonellerine göre 2022 yılı itibari ile benzin istasyonlarının bir litreden kazandığı kar bir TL’nin altında gözükmekte. Hem ulusal hem de uluslararası benzin dağıtım şirketleri benzinlerini ya direk TÜPRAŞ’tan alırlar ya da ithalat yoluyla getirirler. Tuzla ilçesinde ise on dokuz civarında akaryakıt istasyonları bulunmaktadır. Tuzla akaryakıt istasyonları 24 saat açık bir şekilde müşterilerine hizmet vermektedir. Akaryakıt istasyonları Tuzla ilçesinin her tarafına neredeyse eşit şekilde dağılmıştır.

Tuzla Akaryakıt İstasyonları İletişim

Çamurlar ve kaya katmanlarının altında kalan yağlı maddeler de petrol ve gaza dönüşebilmektedir. Benzin petrolden elde edilen bir tür yakıttır. Ülkelere göre dünya petrol rezervine bakacak olursak Venezuela birinci sırada yer almaktadır. Arkasından ise Suudi Arabistan ikinci olarak sırada yerini almıştır. Petrolün kimyasal yapısına bakacak olursak petroller farklı uzunluklara sahip hidrokarbon zincirlerinden oluşmaktadır. Petrolün arıtım süreci ile, damıtılması sayesinde petrolden benzin, jet yakıtı, kerosen gibi ürünler elde edilir.

Tuzla akaryakıt istasyonlarının adresleri internette bulunmaktadır. Kolaylıkla size en yakın akar yakıt istasyonuna internet üzerinden bakıp, öğrenebilirsiniz. Personelleri genel olarak saygılı, anlayışlı ve güler yüzlü olan Tuzlada akaryakıt istasyonları, temizlik ve hijyen konusunda da genele bakarsak geçer not alıyor.

Ama bazı akaryakıt istasyonlarında personellerin ilgili olmadığı, hava ve köpük makinelerinin bozuk olduğu, tuvaletlerin kirli olduğu gibi olumsuz yorumlar da bulunmakta. Bu sebeple eğer sadece benzin almayıp ayrıca ek hizmetler de almak istiyorsanız internetten yorumlara bakarak hizmet kalitesi hakkında genel bilgi sahibi olabilirsiniz.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Akaryakıt istasyonları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin