Tuzla Antikacı

tuzla antikacı iletişim
tuzla antikacı satımı

Tuzla Antikacı

Tuzla Antikacı antika alım satımı iletişim bilgileri nedir? Maddi değeri olan eski taşınabilir eşyalara antika denmektedir. Bir eşya ya da sanat yapının antika olarak sayılabilmesi için sadece eski olması yetmez, aynı zamanda da az bulunur özellikte de olması gerekmektedir. Ama aynı şekilde her eski eşya ya da sanat yapıtı da antika kategorisine giremeyebilir.

Antikalar belli bir tarihsel döneme ya da ünlü bir kişiye ait olabilir. Yalnızca iyi korunmuş herhangi bir eşyada antika kategorisine girebilir. Bu eşyalar, resim ya da heykel gibi sanat yapıtları, mobilya ya da kap kacak gibi ev eşyası olabilir. Antikalar ayrıca ender bulundukları içinde değerlidir.

Bir eşyanın antika sayılabilmesi için yapıldığı yerin ve birde yapıldığı zamanın kanıtlanması gerekmektedir. Ancak çoğu ürünün, eşyanın üzerinde hangi fabrikada yapıldığına ya da hangi ustanın elinden çıktığına dair bilgi belirten bir işaret bulunur ve bu durumda eşyanın antikalığından kuşku duyulmaz.

Tuzla Antikacı Telefon numarası

Bazı ürünlerin ise üzerinde işaret bulunmaz. Bu durumdaysa, uzmanlar üzerinde işaret bulunmayan antikaların nerede ve ne zaman yapıldığını malzemesine, modeline, renklere ve yapımındaki ustalığa bakarak anlayabilirler. Tuzla ilçesinde bulunan antikacılarda da farklı çeşitlerde antikalar bulunmaktadır. Tuzla antikacılarının sabah açılma saatleri ise değişken olmaktadır.

Sabah çok erken bir saat olan beşte açılan antikacılar bulunduğu gibi, daha ileri bir saat olan saat yedi ya da dokuz gibi açılan işletmeler de bulunmaktadır. Antikacıların akşam kapanma saatleri ise akşam saat altı gibi erken saatler olabileceği gibi sekiz gibi ileri saatlerde kapanan antikacılarda bulunmaktadır.

Ayrıca antikacılar dükkanlarını hafta sonları da açık tutmaktadırlar ve genellikle, yine aynı çalışma saatlerinde açık bulunmaktadırlar. Ama bazı antikacılar özellikle pazar günleri dükkanlarını açık tutsalar bile çalışma saatlerini değiştirmekte ve normal günlerden daha az çalışma saati içerisinde çalışmaktadırlar.

Tuzla Antikacıları Adres

Koleksiyoncuların özellikle ilgi gösterdiği bazı eşyalar bulunmaktadır. Bunlar; eski gümüş, mobilyalar, halı, kilim, işlemeli bez, kadife bezler, yatak örtüleri, bakır eşya, avizeler, tablolar, resimler, kartpostallar, efemeralar, pul, eski paralar, radyo, telefon, daktilo, eski mekanik eşya, el yazması kitaplar, eski çizgi romanlar, taş plak, eski plak ve pikaplar, askeri kıyafetler, kılıç, kama, eski madalya ve nişanlar gibi ürünlerdir.

Günümüzde de eski zamanlardaki gibi antikacıları gezmek insanlar için huzur veren aktivitelerden biridir. Antikacılarda bulunan eski, tarihi eşyalar ile insanlar geçmişe, tarihe yolculuk yapma şansı bulabilmekte ve o tarihi eşyalar insanın ruhunu alıp eski zamanlara götürebilmektedir.

Antika alım satımı Tuzla

“Sonunda Tuzla’nın en şirin, bir o kadar sıra dışı iç dekorasyona sahip. En önemlisi şu anda arkamda kalan en güzel deniz manzarası ve içerideki müzelik düzeydeki antika koleksiyonu harika.”

Tarzı yorumlar alan Tuzla ilçesinde Tuzla antikacıları bulunmaktadır. İlçede bulunan Tuzla antikacılarını ziyaret ederek sizde tarihte yolculuğa çıkabilirsiniz.

Tuzla Gazetesi Kamu Spotu

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Antikacı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin