Tuzla Ayakkabıcı

Tuzla Ayakkabıcı tamircisi
Tuzla Ayakkabıcı marina

Tuzla Ayakkabıcı

Tuzla Ayakkabıcı tamircileri adresleri nelerdir? Bayramların yaklaşması ile, yediden yetmişe insanların tatlı telaşlarından biri olan ayakkabı alma heyecanı dönemi başlamış olur. Güzel bir şekilde hazırlanmış güzel bir kombinin en önemli tamamlayıcısı tabii ki de ayakkabılardır.

Kimi insanlar alacakları ayakkabıların rahat ve konforlu olmasına dikkat ederken bazı insanlar ise şık ve güzel olmalarına dikkat eder. Ayakkabılar; babet ayakkabılar, loafer ayakkabılar, sivri burun ayakkabılar, espadril ayakkabılar, stiletto ayakkabılar gibi farklı ayakkabı çeşitleri olarak ayrılırlar. Günümüzde orijinal ayakkabılar bir hayli pahalı olduğundan ve ailelerin alım gücü kısıtlı olduğundan daha ucuza satılan muadil ürünler de bir hayli tercih edilir olmuştur.

Tuzla Ayakkabıcılarda Çeşitler

Ayakkabı alırken çok dikkatli olunmalıdır, dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır ve özellikle orijinal bir ayakkabı alınmayacak ise çok daha fazla dikkat edilmelidir. Ayakkabı alırken; ayakkabının ayağın anatomik yapısına uygun olmasına, ayakkabı tabanının ortopedik olmasına, ayakkabının nefes alabilen yapıda olmasına, ayakkabı ucu ile en uzun ayak parmağı arasında yarım santim boşluk olmasına, ayakkabının rahat ve konforlu olmasına dikkat edilmelidir.

Eğer çukur tabanlı bir kişiyseniz; alınacak ayakkabının tabanının kalın olmasına, ayakkabı içinde kavis bulunmamasına, ayağın arkasını destekleyen ayakkabı modellerinin alınması gerektiği gibi şartlara dikkat edilmeli.  Düz tabanlı kişiler ise içi kavisli ve ortopedik ayakkabıları tercih etmeliler. Tuzla ayakkabıcılarında ise her çeşit ve her ayak yapısına göre ayakkabı modelleri bulunmaktadır. İster çocuklar, ister gençler, ister daha ileri yaştaki bireyler için herkesin zevkine hitap edebilecek her çeşitte ayakkabı bulunmakta.

Tuzla Ayakkabıcıları Esnafları

Günümüzde yüksek fiyatlı ayakkabılara göre daha ucuza ayakkabı satışı yapan Tuzla ayakkabıcıları, müşterilerine hem kaliteli ürün satabilmek hem de bu kaliteyi müşterilerine ulaştırırken ucuz fiyata da ayakkabı satın alabilmelerini sağlamak istiyor. İlginizi çekebilir; Ayak kokusuna ne iyi gelir?

Güler yüzlü, işini bilen yerli esnaflar bulunmakta, ayrıca bazı esnaflar, dükkanlarında ayakkabı tamiri de yapmaktadır.

Çalışkan çalışanlarıyla Tuzla ayakkabıcıları gün boyu hizmet sunmakta. Müşteriler ‘Esnaf gibi esnaf’ yorumlarıyla Tuzla ayakkabıcı esnaflarının hizmet kalitelerini gözler önüne seriyor. Tuzla ayakkabıcılarının kapanış saatleri dükkandan dükkana fark gösterdiği için müşterilerin gidecekleri ayakkabıcıyı gitmeden önce internetten aratıp hangi saat aralıklarında açık olduklarına bakmaları yararlarına olur.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

 

Tuzla Ayakkabıcı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin