Tuzla Ciğerci Tavsiyesi

Tuzla Ciğerci Tavsiyesi
Tuzla Ciğerci Tavsiyesi

Tuzla Ciğerci Tavsiyesi

Tuzla Ciğerci Tavsiyesi; Kasaplık hayvanların sakatat olarak tüketilen birçok kısımları bulunmaktadır. İnce bağırsak, beyin, kelle, ciğer olarak çeşit çeşit sakatatlar bulunmakta. Çok fazla kişi tarafından sevilerek tüketilen ciğerler, içeriğindeki demir ile kan yapmaktadır.

Demir eksikliğinin açık bir belirtisinden olan herhangi bir anemi hastalığı ile mücadele ediyorsanız; folat, demir ve B12 vitamini içerdiğinden, muhtemelen dünyada tüketebileceğiniz en iyi besin ciğerdir. Ciğerler içerik olarak B12 vitamini barındırmaktadırlar.

Kompleks B vitaminleri açısından da ciğerler zengindirler. Ayrıca karaciğerler; B6 vitamini, biyotin ve folat bakımından da yüksek besinlerdir. Bağışıklık sistemimiz için de A vitamini sağlarlar. Protein açısından da etkili besin çeşitlerindendirler. Son olarak da eğer düşük enerji, yorgunluk veya nörolojik sorunlar gibi problemlerle mücadele ediyorsanız karaciğer, diyetinize ya da öğünlerinize eklemek isteyeceğiniz bir besin çeşididir.

Tuzla’nın En iyi Ciğercisi

Farklı çeşitlerde ciğer pişirme tarifleri bulunmasına karşın ciğer pişirirken dikkat edilmesi gereken noktalar kadar seçtiğiniz ciğerde önem arz etmektedir. Tarifleriniz için dana ya da kuzu ciğeri tercih edebilirsiniz. Eğer kuzu ciğeri tercih edecekseniz kavururken ufalanabileceğini ve kıvamında pişmezse de sert kalabileceğini aklınızdan çıkarmamanız gerekmektedir.

Bu yüzden ciğer pişirme konusunda ustalaşana kadar dana tercih etmeniz daha lezzetli ciğerler yemenizi sağlayacaktır ve en fazla 2 günlük taze ciğerleri tercih etmeniz hem lezzetli hem de kolay bir şekilde ciğer pişirmenizi sağlayacaktır. Ciğerin bu kadar sevilmesine karşın tüm bu püf noktalara dikkat edip ciğer pişirmeyle uğraşmak istemeyenler için ciğerci işletmeleri fazlasıyla kurtarıcı olmaktadır.

Tuzla ilçesinde ise farklı noktalarda bulunan Tuzla ciğercileri müşterilerine taze, lezzetli ciğerler ulaştırmaktadır. Tuzla ciğerci işletmelerinin açılış saatleri değişkenlik göstermektedir. Bazı Tuzla ciğercileri saat dokuz gibi açılırken bazı ciğercilerse saat on bir buçuk gibi açılmaktadır.

Tuzla Ciğerci Yorumları

Tuzla ciğercilerinin akşam işletmelerini kapatma saatleriyse aynı şekilde birbirlerinden farklıdır. Bazı işletmeler akşam saat on iki gibi kapanabilirken bazı ciğerciler de saat üç gibi kapanmaktadır. Farklı saat aralıklarında hizmet veren ciğercilere ek olarak sayıları az olmasına karşın bazı Tuzla ciğerci işletmeleri yirmi dört saat müşterilerine hizmet olanağı sunabilmektedir.

Tuzla ciğercileri müşterilerine kolaylık sağlamak amacı ile ve dükkana gelemeyecek müşteriler için paket servisi hizmeti sunmaktadır. Ayrıca içeride servis, paket servis hizmetlerine ek olarak müşterilerine temassız teslimat hizmeti de sağlamaktadırlar. Müşterilerinden “Hep önünden geçmiş fakat bir türlü gitmek kısmet olmamıştı. Geç vakitte gittik ve işkembe çorbası, yaprak ciğer ile ciğer dürümü denedik.

Çok memnun kaldık. Salatası, mezesi her şeyi çok güzeldi. Mekan çok sakindi, ulaşım konusunda ise mükemmel bir lokasyon da.” şeklinde yorumlar alan Tuzla ciğercilerinin ciğerlerine bir şans vermeniz lezzetli bir ciğer yemenizi sağlayacaktır.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ. İLETİŞİM 0532 151 0813

Tuzla Ciğerci Tavsiyesi

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin