Tuzla Devlet Hastanesinden Randevu Alma

Tuzla Devlet Hastanesinden Randevu Alma
Tuzla Devlet Hastanesinden Randevu Alma işlemi

Tuzla Devlet Hastanesinden Randevu Alma işlemi Nasıl Yapılır?

Tuzla Devlet Hastanesinden Randevu Alma; Gelişen teknoloji hayatımızın pek çok alanını düzenlemekte ve pek çok alanda bu yeni teknolojilerden yardım almaktayız. Bu yeni teknolojilerden biri de sağlık alanında yaşanmış olup, hastaneye gitmek isteyen ve bunun için randevu almak isteyen kişilere yönelik olmaktadır. Bu yeni teknoloji sayesinde ve hastanelerin günümüzde gittikçe artan sayısı ve büyüklüğü sayesinde artık metrelerce sıraya gerek kalmadan istenilen doktordan randevu alınabilmektedir. Bu randevular için hatta hastaneye gitmeye gerek kalmamış ve elimizdeki bilgisayar ve telefon teknolojisi ile mümkün hale gelmiş durumdadır.

istanbul Şehir hastanelerinin yaygınlaşması, günümüzde sağlık sektörünün oldukça gelişmiş bir durumda olması ve yeni gelişen teknolojilerin sağlık sektörüne hızlı adapte olması gibi olumlu gelişmeler hastalar için pozitif sonuçlara yol açmıştır. Bu gibi gelişmeler hastanelerden randevu alımını ve tıbbi iyileşmeleri hızlandırmıştır. Hastanelerden randevu almak isteyen bireyler eski sistemde olduğu gibi bizzat hastanelere başvurarak randevu alabilmektedir. Bunun yanında yeni teknolojiler ve gelişen sistemler aracılığı ile internet üzerinden çeşitli şekillerde randevu alabilmektedirler.

Tuzla Devlet Hastanesi randevu al

Hastane randevularını internet üzerinden almak isteyen vatandaşlar için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MRHS) hizmet vermektedir. Bunun dışında ALO 182 hattı bu alanda hizmet vermekte ve yine hastaların randevu alabilmesine kolaylık sağlayan bir sistem olmaktadır. Merkezi Hekim Sistemi’nin randevu almayı kolaylaştırıcı bir mobil uygulaması da ayrıca mevcut olup hizmet vermektedir. Bu sistemlerden biri olan Merkezi Hekim Randevu Sistemi, sağlık sektöründe yapılan yenileşme reformları sonucu 2011 yılında kullanıma açılmıştır. Vatandaşlar bu sistem ve ALO 182 hattını kullanarak Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastaneler ve ağız ve diş sağlığı merkezlerinden randevu alabilmektedir. Bu randevular rastgele atanmamakta olup, hastaların seçtiği doktorlardan da istenilen uygun tarihlere göre alınabilmektedir.

Tuzla Devlet Hastanesi Laboratuvar sonuç

internet üzerinden randevu almak isteyen kişilerin öncelikle bir üyelik hesabı oluşturması gerekmektedir. Bu anlamda eğer üyelik kaydınız var ise TC kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapılarak istenilen hastane ve doktor seçilerek uygun olunan tarihler görülebilir ve bu tarihlerde randevu alma işlemleri gerçekleşebilmektedir. Buna ek olarak yanı şekilde MRHS mobil uygulaması üzerinden kimlik ve şifre bilgileri yazılarak randevu sistemine ulaşmak mümkün olmaktadır. Bu sistemler aracılığı ile ayrıca daha önceden almış olduğunuz randevuları görüntüleyebilir ve isteğe bağlı olarak başka tarihe erteleyebilir ve iptal edebilirsiniz. Almış olunan randevular sistem üzerinden giriş ekranından sonra randevularım seçeneğine basıldıktan sonra randevu geçmişi kısmında görüntülenebilmektedir.

Tuzla devlet hastanesi kadın doğum doktorları

Randevular ALO 182 hattından da alınabilmekte ve bu hatta bağlanıldığında bilgi güvenliği kapsamında kişilere belirli sorular sorulmaktadır. Bu kişisel bilgi içeren sorulara doğru cevap verildiğinde randevu alma ve iptal etme gerekirse erteleme işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu sistem üzerinden ayrıca gelecekteki randevu işlemleriniz için bilgi alabilirsiniz. Bu sistem karşınızda bir operatör olduğu için hastane ve doktorlar hakkında gerekli ve doğru bilgileri sorarak öğrenmenize imkan sağlayan bir sistem olmaktadır.

Tuzla devlet hastanesine nasıl gidilir

Online randevu sistemi için kimlik bilgilerinizi ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Bu şifre herhangi bir sebeple unutulduğunda, sistemde yer alan şifremi unuttum kısmına basılması gerekmektedir. Bu işlem sayesinde e- posta adresine gelecek bir mail yardımı ile şifre yenileme işlemi kolaylıkla yapılabilmektedir. Şifre yenileme için başka yöntem ise SMS yolu ile şifre yenilemektir. Sisteme giriş yapılan telefon numarasına gelen bir sms yolu ile yeni parola seçilebilmektedir. Bu sistemler sayesinde hastane randevularınızı kolaylıkla alabilir ve istediğiniz zaman iptal etme ve erteleme seçeneklerine kolaylıkla vatandaşlar ulaşabilmekte ve tedavi olabilmektedir.

Tuzla Gazetesi

Tuzla Devlet Hastanesinden Randevu Alma

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin