1. Haberler
  2. Emlak
  3. Tuzla Ev Fiyatları 2021

Tuzla Ev Fiyatları 2021

Tuzla da Ev Fiyatları 2021
Tuzla Ev daire Fiyatları 2021

Tuzla Ev Fiyatları 2021

Tuzla Ev Fiyatları 2021. Ev ya da konut satın alacak olanları yakından ilgilendiren 2021 ev fiyatları bazı kriterlere değişiklik gösteriyor. Cep yakan ev fiyatları konusunda çaresiz kalan vatandaş hayallerini bir süre ertelemek zorunda kalıyor. 2021 tuzla ev fiyatları da vatandaş için önemli bir konu haline gelmiştir. Bu bölgeden ev almak isteyen vatandaş en uygun fiyatları tercih etmeye çalışıyor

2021 Yılında Tuzla Ev Fiyatlarında Son Durum Nedir

Gerek oturmak gerekse de yatırımlık ev almak isteyen vatandaşlar ekonomik kriz, pandemi, faiz oranı, küresel salgın benzeri olumsuz durumlar bu sene Tuzla konut projeleri piyasasında ne gibi eğilimler olacak onu merak ediyor. Uzmanların tahminine göre 2021 yılı içerisinde de ev fiyatları sabit durmuyor ve  yaklaşık %22,22 varan oranlara artış olacağı söyleniyor. Özellikle ev sahibi olmak isteyenleri elini çabuk tutmalarını tavsiye ediyorlar. Artışa sebep olan en büyük etken ise pandeminin neden olduğun inşaat sektöründeki durgunluk oluyor. Aynı zamanda inşaat sektörüne talep fazla olmayınca konut fiyatlarında ise metre kare fiyatının arttığı gözlemleniyor.

Fiyatlar Bölgeden Bölgeye Değişiyor

2021 tuzla ev fiyatları belirleyen en önemli kriterler konutun bulunduğu muhittir. Tam merkezde olan ve tüm sosyal statüleri olan bir ev ile kenar mahallede olan ve sosyal statüleri az ya da hiç olmayan bir evin fiyatı aynı değerde olamaz. Bu nedenle alacağınız evi değerini bulunduğu konuma göre değerlendirmelisiniz.  Aynı zamanda İstanbul Tuzla ilçesinin yıllık ortalamasına baktığımızda  2021 ‘in haziran ayı itibari ile ev fiyatları konusunda en fazla değer kazanan mahalle postane, Evliya çelebi, içmeler ve yaylalar mahallesi olurken, en fazla değer kaybeden mahalleler ise fatih mahallesi olmuştur. Alacağınız konutun değer kazanan mahalleler de olmasına dikkat etmelisiniz

Tuzla’nın En Hızlı Kazandıran Semtleri 

2021 tuzla ev fiyatları konusunda amortisman süreleri baz alındığında 2021 haziranın sonu itibaren en hızlı geri dönüşüme sahip mahallelerin ise mescit, fatih, Orhanlı, orta ve tuzla askeri bölgesi olduğu görülmüştür. Ev satın olacak olanların öncelikle bu mahallelere öncelik vermesi tavsiye edilir. Yine amortisman süreleri baz alındığında en geç kazandıran böğler ise evliya çelebi, Aydıntepe, postane yaylalar ve içmeler mahallesi olmuştur.

Tuzla ‘da Ortalama Ev Fiyatları

Tuzla da ortalama ev fiyatları minimum 250 bin ile bir trilyona kadar arasındaki rakamlarda değişiklik göstermektedir. Evin bulunduğu konum, metre karesi yapım yılı, evin iç dekorasyonun tam ve eksiksiz olması gibi kriterler ev fiyatlarında değişiklik göstermektedir. Tuzla daire fiyatları İstanbul’un diğer semtlerine göre biraz daha pahalıdır. Çünkü İstanbul tuzla en çok tercih edilen bir bölgedir ve insanlar burada yaşamanın bir avantaj olduğuna inanırlar. Şehrin en hareket en canlı bölgesi tuzla olduğu için ister istemez ev fiyatları burada biraz daha pahalıdır.

Tuzla İkinci El Konut Fiyatları

Tuzla’dan ev almak isteyenler sıfır daireleri maddi gücü yetmiyorsa ikinci el konutları değerlendirebilirler. Örneğin 15 yıllık bir konutun fiyatı yeni yapıya göre biraz daha düşük olmaktadır. Ama çok eski bakıma ihtiyaç duyulacak evleri de almanızı tavsiye ederiz. Tuzla ikinci el fiyatlar 400 bin ile 950 bin artasında değişiklik göstermektedir.

Tuzla Ev Fiyatları 2021
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin