Tuzla Kırtasiye Firmaları Toptan

Tuzla Kırtasiye Firmaları Toptan
Tuzla Kırtasiye Firmaları Toptan

Tuzla Kırtasiye Firmaları Toptan

Tuzla Kırtasiye Firmaları Toptan iletişim bilgileri nedir? Özellikle okulların açılmasına yakın rağbet gören kırtasiyeler büyük oranda yediden yetmişe herkesin sevdiği mekanlardan biridir. Çoğu insan için kırtasiyede alışveriş yapmak bir terapi gibidir. Kırtasiye kelimesi defter, kâğıt, kalem, mürekkep ve benzeri yazı ve hobi araç ve gereçlerinin bütününe verilen addır.

Kırtasiye sözcüğü Arapça kökenli bir sözcüktür ve kağıtla yapılan işlemler anlamında da kullanılmaktadır. Türkçede ise kırtasiye kelimesi kırtasiye dükkânı şeklinde ilk başlarda kullanılırken zaman içerisinde sadece kırtasiye olarak kullanılmaya başlanmıştır. Kırtasiyecilik mesleği oldukça geniş bir alanı kapsamaktadır.

Bu kapsam içerisine, ofis mobilyaları, daktilo, zımba, makas gibi kalıcı ürünlerin yanı sıra, kâğıt, zımba teli, yapıştırıcı ve benzeri sarf malzemeleri de girmektedir. Kırtasiye işletmeleri çoğu zaman okul ya da kırtasiye yakınlarına konumlandırılmıştır. Türkiye’de resmî kurumların kırtasiye gereksinimleriyse, büyük oranda Devlet Malzeme Ofisi tarafından karşılanmaktadır.

Tuzla Kırtasiye firmaları Toptan iletişim

Kırtasiyelerde bulunan başlıca malzemeler vardır. Bunlar; ajanda, asetat, ataş, aydınger kâğıdı, bant ve bant makinesi, basılı belgeler, baskı şeridi, beyaz tahta kalemi, bilgisayar aksesuarları, bilgisayar sarf malzemeleri, bloknot, boya kalemi, cep bilgisayarı, cetvel, cilt makinesi, daktilo, defter, defter Kabı, delgeç, disket, dizin kartı, dolma kalem, dosya, dosyalama gereçleri, elektronik ürünler, etiket, etiket makinesi, evrak rafı, faks kâğıdı, faks makinesi, fosforlu kalem, fotoğraf albümü, fotokopi kâğıdı, hesap makinesi, hesap makinesi kâğıdı, iletki, imha makinesi, kabartma bant gibi ürünlerdir.

Tuzla’da bulunan kırtasiyeciler ise geniş ürün yelpazeleri ile müşterilerine çeşitli ürün hizmeti sunmaktadır. Tuzla kırtasiyeci işletmeleri Tuzla ilçesinin neredeyse her bölgesinde bulunmaktadır. Tuzla kırtasiyecilerinin sayısı 19 civarıdır. Bilinen bütün Tuzla kırtasiyelerin işletme adresleri ve telefon numaraları internet tarayıcısı üzerinde mevcuttur. Rahatlıkla kırtasiyelere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tuzla Kırtasiyeler en yakın

Bazı kırtasiyeler gayet makul fiyatlara satışlar yaparken maalesef ki bazı kırtasiyeler de aşırı pahalı ücretlendirmelerde bulunmakta. Özellikle günümüzde bazı işletmeler fahiş fiyat artırımları yapabiliyor. Bu sebepten ötürü kırtasiye alışverişi yapmadan önce çevrenizde fiyat karşılaştırması yapınız. Bu tarz problemlerle Tuzla’da da karşılaşabilirsiniz. Tuzla Kırtasiye Firmaları Toptan fiyatları nedir?

“5 yıldız verenlerin hepsi akrabaları ve tanıdıklarıdır. Okul sezonu açılmış hizmet sıfır, yeterli stok yok ve yanlış etiket yapıştırıyorlar. 10 lira yazan ürüne, yazar kasada 25 dediler. Fiyatlar zaten yüksek. 300 liralık alışveriş yaparsın küsurat bile silmezler. Esnaflık böyle olmaz.

Her şeyden evvela tatlı dil, hitap kardeşim. ” tarzı yorumlar alan işletmelere karşı “Öğrencimizin okul alışverişini bu mağazadan yaptık. Fiyatları uygun ve çeşitli ürünleri var. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Teşekkürler.” şeklinde yorumlar alan Tuzla kırtasiyelerinin sayısı da az değildir. Küçük bir araştırma ile hem ucuza hem de kaliteli ürün ve hizmeti alabilirsiniz.

Tuzla Gazetesi

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Kırtasiye Firmaları Toptan

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin