Tuzla Tesisatçı

Tuzla Tesisatçı telefon
Tuzla Tesisatçı en yakın

Tuzla Tesisatçı

Tuzla Tesisatçıları iletişim bilgileri nedir? İçme suyu, kanalizasyon ve drenaj için boru ve sistemler kurmak, bakımını yapmak üzere eğitim almış yetenekli ve profesyonel kişilere tesisatçı denmektedir. Tesisatçı olmak isteyen adaylar genellikle ticaret okulları ve toplum kolejleri aracılığıyla çıraklık eğitimini içeren dört ila beş yıllık eğitim programları aracılığıyla eğitimlerini alırlar.

Bu yöntemlerin dışında baba mesleği olarak yapan ya da bir çırağın yanında yetişip bu mesleğe giren de birçok kişi bulunmaktadır. Tesisatçılar kırık borular veya tıkalı drenajlar gibi sıhhi tesisat acil durumlarını idare ederler ve yeni bir boru sisteminden yedek musluklara kadar her konuda her şeyi kurar ve korurlar.

Tesisatçılar bunlara ek olarak küvet, duş, tuvalet, su ısıtıcısı ve bulaşık makinesinin de nasıl kurulacaklarını bilebilmektedirler. Ayrıca tesisatçılar bazen inşaat sırasında bir boru sistemi tasarlayıp döşeyen konut veya ticari alanlarda da çalışabilirler.

Tuzla Tesisatçı İletişim

Tuzla tesisatçı yeterince bulunmaktadır ama bu tesisatçıların birçoğu Tuzla ilçesinin sahil kesimlerine doğru konumlanmışlardır. Ortalama olarak bilinen on altı tane tesisatçı bulunmaktadır. Tuzla tesisatçılarının internet üzerinde hem iş yeri adresleri hem de telefon numaraları bulunmaktadır.

Eğer iş yeri size yakın bir konumdaysa isterseniz giderek, eğer uzak noktada ise de telefondan arayarak probleminizi danışabilir, neler yapabileceklerini öğrenebilir ve yapacakları hizmet karşılığında ne kadar para talep edeceklerini öğrenebilirsiniz. Tuzla tesisatçılarının neredeyse birçoğu yirmi dört saat açık bir şekilde müşterilerine hizmet olanağı sunmaktadır.

Ama bu tesisatçıların dışında kalan diğer tesisatçılar dokuzda açılıp altıda kapanabiliyor ya da sekizde açılıp yedide kapanabiliyor. Yirmi dört saat açık olan Tuzla tesisatçılarının haricindeki tesisatçıların hepsinin kendi iş yeri açılış ve kapanış saatleri vardır.

Tuzla Tesisatçı En yakın

Çoğu Tuzla tesisatçısı pazar günleri müşterilerine hizmet sunmamakta ve işletmeleri kapalı olmaktadır. Ama bu tesisatçı işletmeleri cumartesi günleri çalışmaktadır. Hafta sonları açık olan işletmeler olmasına karşın birde bu işletmeler hafta sonları da hafta içi çalışma saatleriyle aynı çalışma saatlerinde çalışabilmektedirler. “En hızlı şekilde sorunumuz çözüldü.

Profesyonel çalışma tarzları ve hem işlerine hem de müşteri olarak bize gösterdikleri saygının da çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Fiyat olarak da ciddi anlamda makul ücrete hizmet sundukları için de ekstra teşekkür ediyorum.”, “Evimde su kaçağım vardı. Alt kattaki komşumun evine akıyordu. Gerekli ekipmanlarla problemimi hızlı ve temiz bir şekilde çözdüler. Çok memnun kaldım.” şeklinde yorumlar alan Tuzla tesisatçıları, güler yüzlü çalışanları, makul fiyatları, kaliteli işçilikleri ile tercih edilir olmaya devam ediyorlar.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Tesisatçı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin