Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları

Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları Yves Rocher
Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları flormar

Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları

Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları gratis, flormar, Yves Rocher, watsons nerede? Tarihlerin ilerlemeye başlaması ile kozmetiğe olan talepte artmıştır. Bazıları sadece eğlence için kozmetiği tercih ederken bazıları kendilerine bakım için bazıları da güzellik standartlarına uyum sağlamak için tercih etmekte.

Artık günümüzde bakımlı olmak belli bir sosyal çevreye özgü değildir ve toplumun her kesiminden, cinsiyet fark etmeksizin insanlar bakımlarına özen gösteriyorlar.  Bu durumda kozmetik işletme sahiplerini sevindiren, mutlu eden bir olay haline geldi.

Günümüzde kozmetik dükkanlarına bir göz atarsanız neredeyse hepsinin dolu olduğunu göreceksinizdir. Eğer sizde kozmetikle ilgileniyor ve ilgilendiğiniz alanda bir iş sahibi olmak istiyorsanız kozmetik dükkanı açmak tam size göre bir girişimcilik alanı olabilir. Peki bir kozmetik ürünleri dükkanı açmanın maliyeti nedir?

Maliyetiniz, sizin sektörde nasıl yer almak istediğinize göre değişmektedir. Lüks kozmetik ürünleri satmak ve bayilik almak istiyorsanız 1 milyon TL masrafınız olabilir. Ama hayaliniz kendinize ait bir kozmetik işletmesi açmak ise maliyetiniz daha düşük olacaktır.

Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları Tavsiye

Bir kozmetik dükkanı açmak istiyorsanız, her işletmede olduğu gibi işletmenizin lokasyonu burada çok önemlidir. Ürün sattığınız lokasyon da müşterilerin ihtiyaçlarını çok iyi analiz edip buna göre satışlar yapmalısınız.

Satış için ipuçlarınız ise bulunduğunuz lokasyonun müşterilerinin sosyal yaşantısı, alım gücü, alışkanlıkları gibi detaylardır. Kozmetik dükkanınızdan kârınız ise sattığınız ürüne göre değişmektedir. Ama her türlü size iyi bir gelir sağlayacaktır. Kozmetik mağazaları için kâr marjı %130 olarak iddia edilmektedir.

Kozmetik dükkanlarına bu kadar fazla talep olmasına karşın bu talebi karşılamak üzere de birçok yeni işletme açılmaktadır. Tuzla ilçesinde ise birçok farklı noktada müşterilerine hizmet veren Tuzla kozmetik dükkanları bulunmaktadır. Bu kozmetik dükkanları Tuzla ilçesinin alt, üst ve orta kesimler olmak üzere neredeyse her bölgesine dağılmış durumdadır.

Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları Yorumları

“Yerli üretici. Kaliteli, renkli kozmetik ürünleri üreten bir firma.” şeklinde, güzel, tavsiye edici yorumlar alan Tuzla kozmetik dükkanlarının yanı sıra “Mağaza personellerinde sıkıntı var. Çok ilgisiz ve suratsız. Bir kere bile gülmedi. O tavrı görünce sormak istediklerini bile soramıyorsun. Biraz daha ilgili ve güler yüzlü olsalar keşke. Bu şube çok sevdiğim bir markanın ama beni soğutma sebebi bu.” tarzında yorumlar alan dükkanlarda bulunmaktadır.

Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları gratis, flormar, Yves Rocher, watsons nerede?

Kozmetik dükkanlarında önemli bir hususta çalışanların güler yüzlülüğü ve ilgili oluşlarıdır. Hatta bu konu çok büyük bir öneme sahiptir. Müşteriler ürünlerle ilgili bir şey danışırken, tavsiye alırken rahatça konuşabilecekleri, tavsiye alabilecekleri kişileri tercih ederler.

Yorumlarda da görüldüğü üzere bazı Tuzla kozmetik dükkanlarında müşteriler ile çalışanlar güzel ve saygı çerçevesinde iletişim sağlayabilmişse de maalesef ki bazı dükkanlarda problemler yaşanmıştır.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Kozmetik ve Parfümeri Mağazaları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin