Tuzla Kuyumcu

Tuzla Kuyumcu pazar günü açık mı
Tuzla Kuyumcu tavsiye

Tuzla Kuyumcu

Tuzla Kuyumcu pazar günleri açık mı? Kuyumculuk mesleği, başta altın olmak üzere değerli metal ve taşların işlenerek takı ve yatırım aracı olarak kullanılan eserlere dönüştürülmesi sanatına denir. Bu eserlerin ticareti ise kuyumculuk olarak adlandırılmaktadır.

Kuyumcuların belli başlı görevleri bulunmaktadır. Kuyumcular, yapılacak süs eşyalarını (takıları) tasarlarlar ve bunların resmini çizerler. Yapılacak parçaya uygun kalınlık ve boyda metali seçerler; platin, altın, gümüş veya bunların alaşımlarını eriterek hazırladıkları kalıba dökmeleri gerekir.

Kalıptan çıkan parçalara, tasarıma uygun olarak, dövme, delme, basınç altında tutma, inceltme yoluyla şekil verilmektedir. Ardından tıraşlama, parlatma, temizleme yöntemleriyle ve kimyasal boyalarla yüzeyleri düzeltilmelidir. Parçaları bozulmuş takımları tamir ederler ve altın alım satımı yaparlar.

Kuyumcu olmak isteyen bireyler bazı özelliklere sahip olmalıdırlar. Kuyumcu adayları şekilleri algılayabilmelidir. El ve gözlerini eşgüdümle kullanabilmeli ve bir resmin ayrıntılarını akıllarında tutabilmeli gibi özelliklerdir.

Tuzla Kuyumcu En yakın Adres

Özellikle düğün, kına, nişan merasimlerinde akrabalar ya da aile yakınları tarafından, kenara birikim yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen kuyumcular Tuzla ilçesinde birçok noktada bulunmaktadır.

Bu kuyumcular genellikle öbek gibi bir arada bulunmaktadırlar. Bu kadar fazla kuyumcu olması müşteriler için birçok tercih etme seçeneği sunmaktadır. Bütün Tuzla kuyumcularının adresleri internet tarayıcısında vardır ve rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Tuzla kuyumcularının telefon numaraları da internet tarayıcısı üzerinde bulunmaktadır. Tuzla kuyumcularının açılış saatleri ise sekiz, dokuz, on gibi değişmektedir. Kuyumcuların akşam kapanma saatleri ise yedi, sekiz, dokuz gibi değişmektedir. Fakat akşam saat beş gibi erken kapanan kuyumcularda bulunmaktadır.

Bazı kuyumcular bu ortalama saatlerin dışında çalışmaktadır. Tuzla’ da Hafta sonları ise bazı kuyumcular yine çalışmaya devam ederken bazıları ise kapalı olmaktadır. Bu yüzden eğer gideceğiniz kuyumcunun çalışma saatlerini bilmiyorsanız internetten öğrenebilirsiniz.

Tuzla Kuyumcu Yorumları

İnsanlar Tuzla’ da güvenilir kuyumcuları tercih ederken aynı zamanda şüphede duymaktadırlar. Bunun sebebi son yıllarda da yaşanan kuyumcuların da müşterilerini dolandırabilmesidir. Tuzla’da güvenilir kuyumcu işletmeleri bulunsa da bazı işletmeler hakkında olumsuz ve tavsiyede bulunmayan yorumlar alanlar da bulunmaktadır. Tuzla Kuyumcular pazar günleri açık mı?

Bu yorumlar “Çalışanların her birinin birbirinden farklı fiyat verdiği, kredi kartına çekimlerde bile farklı fiyat farkı uygulandığı ortada. (Çeyrek altın aldım kredi kartına 5 lira fark uyguladı, diğer gün aldığım başka biri 12 lira fark aldı, sordum olamaz dedi.) Saçma sapan bir işletme sakın içeri girmeyin.” tarzı yorumlardır. Ama “Çeşitlilik ve işçilik on numara.” tarzı yorumlar alan işinin ehli, çeşitli ürünler sunan Tuzla’da Güvenilir kuyumcu işletmelerini bularak rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Kuyumcu

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin