Tuzla Marangoz Firmaları

Tuzla Marangoz Firmaları iletişim
Tuzla Marangoz Firmaları en iyi

Tuzla Marangoz Firmaları

Tuzla Marangoz Firmaları iletişim bilgileri nedir? Marangozlar, ahşap malzemeleri müşterilerinin isteğine göre işleyerek ve şekillendirerek, binalarda gerekli yerlere yerleştiren veya ahşap eşya yapan kişilerdir. Marangozlar belli başlı görev ve sorumluluklara sahiptir.

Marangozlarda amaca uygun olarak kullanılacak malzemeleri seçer. Binaların pencere, kapı, dolap gibi bölümlerini, masa, sıra gibi eşyaları ve gemi, sandal gibi ulaşım araçlarının ağaç ve ağaç ürünleri aksamını yaparlar.

Tuzla Marangoz Firmaları iletişim

Çeşitli marangoz aletlerini, makinelerini ve tezgahlarını kullanarak, kesme, oluk açma, oyma, rendeleme ve zımparalama gibi düzeltme işlemlerini uygularlar ve tutkal, vida, çivi gibi malzemeleri kullanarak işlenmiş parçaları birleştirirler. Ayrıca marangozlar çatı kirişleri, parke gibi ağaç taban döşemeleri, bölmeler, pencere çerçeveleri, kapı kasaları, merdiven gibi önceden hazırlanmış ağaç işlerini tamir ederler.

Marangoz olmak isteyen bireyler belli başlı özelliklere de sahip olmaları gerekir. Marangoz adayları gözlerini ve ellerini eşgüdüm ile kullanabilme, uzun süre ayakta durabilme ile fiziksel güç sarf edebilecek kadar bedence sağlam olma gibi özelliklere sahip olmalıdırlar.

Tuzla Marangoz Firmaları Telefon Numaraları

Marangoz mesleğine sahip bireyler ağaç işleri fabrikalarında ve atölyelerde görev alabilir, çalışabilirler. Marangoz çalışanlarının çalışma ortamları oldukça gürültülü, talaş tozları ve cila kokusu ile doludur. Marangozlar ayrıca yaptıkları eşyaların monte edilmesi için o sırada binalarda da görev alırlar.

Marangozlar eşya, ürün yapımında bu kadar öneme sahipken ve sıklıkla tercih edilirken Tuzla ilçesinde marangoz sayısı yaklaşık olarak 12 civarındadır. İlçede bulunan Tuzla marangozlarının neredeyse birçoğu Tuzla’nın alt kesimlerinde yoğunlaşmıştır.

Tuzla ilçesinin yukarısında bulunan marangoz sayısı çok daha azdır. Tuzla marangozlarının hem iş yeri adresleri hem de telefon numaraları internet tarayıcısı üzerinde mevcuttur. Herhangi bir yaptıracağınız ürünü yapıp yapamayacaklarını, ne kadar fiyata yapabileceklerini, aklınızdaki soruları bu numaralardan arayarak sorabilirsiniz.

Tuzla Marangoz Tavsiyeleri

Tuzla marangozlarının her birinin çalışma saatleri birbirinden farklıdır. Bazıları saat beşte kapanırken bazıları sekizde bazıları ise saat on iki gibi daha geç saatte kapanmaktadır. Aynı şekilde Tuzlada marangoz işletmelerinin işletmelerini açma saatleri de birbirinden farklıdır.

Çoğu Tuzlada marangoz işletmeleri hafta sonları da işletmelerini açmaktadır. Ama bazı işletmeler sadece pazar günü hizmet vermeyebiliyor. Bu yüzden bir marangoz işletmesine gitmeye karar vermeden önce, eğer hafta sonu gitmek istiyorsanız açık olup olmadığına ve marangozun çalışma saatlerine bakmanız gerekmektedir.

Tuzlada Marangoz Firmaları kaliteli, hızlı bir şekilde ve ucuza hizmetleri ile müşterilerinden “Usta inanılmaz, işinin ehli birisi. Şifonyer kurulumu için kendisini tercih ettim fiyat konusunda da montaj konusunda da bana çok yardımcı oldu ve kırmadı. Verdiği hizmetten de çok memnun kaldım.” tarzı yorumlar almaya devam ediyorlar.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Marangoz Firmaları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin