Tuzla Mercan’ da ne oluyor

Tuzla Mercan' da ne oluyor
Tuzla Mercan' da ne oluyor

Tuzla Mercan’ da ne oluyor?

Tuzla Mercan’ da ne oluyor? Vatandaşlarımızdan gelen şikayette aşağıda yayınladığımız videolara ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesinden açıklama beklediklerini belirttiler.

Yapılan kazı alanda yeşili katlettikleri, yetişkin ağaçların kesildiği, kesilen ağaç, çöp ve moloz artıklarının kuyulara bir kısmının atılıp gömüldüğünü bir kısım kesilen ağaçların kamyonlarla götürüldüğü, ayrıca aşırı derecede koku olduğu bilgisi paylaşıldı. Ayrıca Ahmet Türkmen bey Söz konusu alanda Büyükşehir belediyesine ait harfiyat araçlarının Tuzla postane mahallesi çınarlı sokak sabribey çıkmazında süratli araç kullanıldığını, çoçuklarımızın hayatını tehlikeye sokuyorlar dedi.

Bu alanda ne yapılacak! Burası çöplük mü?

Bu alanda ne yapılacak! Burası çöplük mü? Dökü alanımı? Kamuya yararlı işmi yapılacak hiç bir şey bilmiyoruz tabela bile yok! ifadesini kullanan diğer vatandaşlarımızda Böyle sorumsuzluk olmaz oy isterken istanbul büyükşehir Başkanı Ekrem İMAMOĞLU geldi şimdi niye gelip açıklama yapılmıyor, burası anadolu yakasının en nezih bölgesi zaten İSKİ arıtmadan gelen kokuyla başedemiyoruz şikayetlerimizi dikkate bile almıyorlar! Gereken açıklamalar yapılmazsa yasal haklarımızı arayacağız denildi.

Tuzla Gazetesi ihbar hattı 05321510813

 

 

Tuzla Mercan’ da ne oluyor

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin