Tuzla Oto Yıkama

Tuzla Oto Yıkama firmaları
Tuzla Oto Yıkama tavsiye

Tuzla Oto Yıkama

Tuzla Oto yıkamalar, her türlü motorlu araçları su yardımı ile yıkayan, araçların iç ve dış temizliklerinin yapıldığı, gerekli durumlarda da ayrıntılı araç iç temizliği yapılan yerlerdir. Günümüzde insanlar daha çok girişimci olma çabasındadır ve az sermayeye sahip bireyler tarafından sıklıkla tercih edilen girişim türüdür. Çünkü hem az sermaye ile başlanabilir hem de az sermaye ile yapılabilecek karlı bir iştir.

Tuzla Oto yıkama açmak için gerekli olan maliyetler arsa, ekipmanlar ve bina inşaatıdır. Arsa ve inşaat masrafları için oto yıkamacı açmak isteyen kişiler aşağı yukarı 150.000 TL’lik yatırım yapmaları gerekir.

Tuzla Oto Yıkama Hizmeti

Ortalama olarak hizmet maliyetleri; detaylı iç temizlik ve koruma 1000,00 TL, çizik giderme boya parlatma 1000,00 TL, boya koruma 250,00 TL, motor ve jant temizlik ve koruma 250,00 TL, full bakım 2000,00 TL, seramik kaplama nano boya koruma 3000,00 TL, cam su itici    500,00 TL, deri ve vinil koruma 500,00 TL, kumaş döşeme ve halı koruma 500,00 TL, express iç temizlik ve koruma 500,00 TL, express dış temizlik ve koruma 500,00 TL, express iç dış temizlik ve dış koruma 1000,00 TL, parça temizlik (halı veya tavan) 250,00 TL, ozon ile sterilizasyon 250,00 TL, gümüş iyonlu dezenfekte 500,00 TL şeklindedir.

Tuzla oto yıkamacılar işlerinde titizlik ve öneme dikkat ediyorlar. İşleri acele yaparak, çamurlu bırakma ya da araca hasar vermek gibi olumsuz davranışta bulunmayan çoğu Tuzla oto yıkamacı bayileri işlerinde kaliteye önem veriyorlar.

Tuzla Oto Yıkama Ulaşım

“Çok ilgili ve titiz çalışan bir oto yıkama.” şeklinde güzel yorumlar alan Tuzla ilçesinde birçok Tuzla oto yıkamacısı bulunmaktadır. Ancak işlerini acele ile ve özensiz bir şekilde yapan oto yıkamacılar da bulunmakta. “Aracımı temizlerken bir plastik aksamı kırmışlar, ardından çift taraflı bant ile yapıştırmışlar. 1 hafta geçtikten sonra yerinden düşünce fark ettim.

Hata kendilerinde değilse neden açıkça söylemediler? Hatan varsa da müşteriye bilgi vermemek neden? Üstelik ilk defa da gelmiyorum. Diyecek söz bulamıyorum.” Şeklinde yorumlara da maalesef ki çok fazla rastlayabiliyoruz.

İşini özensiz, umursamaz bir şekilde yapan Tuzla’da oto yıkamacılar var olsa da, Tuzla ilçesinde başarılı ekiplerle, temiz, düzenli çalışmalar yapanlar azımsanamayacak kadar fazladır. Bu yüzden araçlarınızı oto yıkamacılara içiniz rahat bir şekilde teslim etmek istiyorsanız ve fahiş fiyat uygulayan oto yıkamacılara denk gelmek istemiyorsanız, araçlarınızı Tuzla’da oto yıkamacılara götürmeden önce internetten araştırarak yorumları incelemeniz yararınıza olacaktır.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Oto Yıkama

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin