Tuzla Tuhafiyeci

Tuzla Tuhafiyeci en yakın
Tuzla Tuhafiyeci telefon

Tuzla Tuhafiyeci

Tuzla Tuhafiyeci iletişim bilgileri nedir? Geçmişten günümüze, özelliklede el işleriyle uğraşan insanların uğrak yerlerinden olan tuhafiyeler günümüzde hala daha ilgi gören işletmelerdendir. Günümüzde de hobi eşyaları satan dükkanlar şeklinde açılan tuhafiyeye benzer işletmelerde vardır.

Tuhafiyelerde çeşitli ürünler bulunmaktadır.  İp Çeşitleri, güpür, kurdele, çanta malzemeleri, arma, biye, püskül, şerit, harç, tığ ve şiş, amigurumi malzemeleri, iğneler, fermuar, ponpon çeşitleri, lastik, keçe kumaş, su Taşı, kasnak Çeşitleri, tüy, makas, düğme, agraf-kopça-çıtçıt, lazer kesim tül, dergi, hazır işlemelik etamin, düş kapanı, kumaş çizim araçları, yapıştırıcılar, ölçü malzemeleri, singer malzeme, goblen işleme, tela çeşitleri, kanaviçe kumaş, cırt cırt bant gibi çeşitli ürünlere sahip olan tuhafiyeciler, bazende kendilerine has ek olarak ürünler satabilmektedir. Örneğin bazı tuhafiyelerde bebek elbiseleri bulunabilirken bazı tuhafiyelerde ise büyük insanlar içinde birkaç seçenek bulunabilmektedir.

Tuzla Tuhafiyeci İletişim

Günümüzde hala ilgi gören tuhafiye işletmeleri Tuzla ilçesinde birçok noktada işletme hayatlarını sürdürmektedir. On dokuz civarı tuhafiye işletmesi bulunan Tuzla ilçesinde, tuhafiyelerin birkaçı öbek şeklinde bir arada bulunmaktadır.

Tuzla tuhafiyecileri hemen hemen her bölgeye dağılmış durumdadır. Bazı Tuzla tuhafiyecileri tuhafiye işlerine ek olarak aynı işletme içerisinde farklı hizmetlerde sunmaktadırlar. Bu tuhafiyeciler hem giyim hem bitkisel ürünler hem de çeyiz, perde ve piko ek hizmetleri sunmaktadır.

Tuhafiyecilerin bu hizmetlerden hangilerini sunduklarını anlamak için tuhafiyecilerin isimlerine bakmanız yeterli olacaktır. Ama ayrıdan isim olarak sadece tuhafiyeci olup tuhafiye adı altında bilinenin dışında ürünler satan işletmelerin neler sattığını öğrenmek için, internet tarayıcısı üzerinden tuhafiye işletmelerinin sitelerine girip öğrenebilirsiniz. Tuzla tuhafiyecilerinin hangi konumlarda bulunduklarını da internet tarayıcısı üzerinden öğrenebilir ve yine aynı şekilde işletmelerin telefon numaralarına da erişebilirsiniz.

Tuzla Tuhafiyeci En yakın

Her işletmenin internet üzerinde telefon numarası bulunmakta. Eğer internetten tuhafiyecilerin sitelerine girerek hangi hizmetleri sunduğuna dair araştırma yapacak zamanınız yoksa, numaralardan rahatlıkla ulaşım sağlayıp sorabilirsiniz. Tuzla tuhafiyeci işletmelerinin birçoğu işletmelerini saat sekiz veya dokuz gibi açmaktadır. Ama on, on bir gibi açılan işletmelerde vardır.

Tuzla Tuhafiyeci akşam kapanış saatleri ise birbirlerinden çok daha farklıdır. Genellikle müşterilerine karşı ilgili, güler yüzlü, iletişim konusunda başarılı olan Tuzla tuhafiyecileri bulunmaktadır. Ama ilgili oluşlarına karşın bazı tuhafiye sahipleri işletmelerini fazla büyütmemişlerdir ve müşteriye de doğal olarak geniş bir ürün yelpazesi sunulamamaktadır. “Maalesef vizyonu genişletilmemiş, ufak ve yetersiz bir işletme. Ama ilgi güzel.” tarzı yorumlara rastlanmaktadır.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Tuhafiyeci

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin