Tuzla Waffle

Tuzla Waffle tavsiye
Tuzla Waffle yorum

Tuzla Waffle

Tuzla Waffle herkesin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan tatlılar farklı farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Tatlılar; şerbetli, sütlü, çikolatalı ve benzeri şekilde farklı çeşitlerde liste uzayıp gitmektedir. Bu tatlıların içerisindeyse özellikle son yılların vazgeçilmezi Waffle, yediden yetmişe herkesin beğenerek tüketir. Ve kişilerin kendi zevklerine göre çeşitlendirebileceği vazgeçilmez lezzetlerden biridir. Çok pratik tariflerle hazırlığı kolayca yapılabilen waffle tatlısının hazırlama aşaması da bir o kadar eğlencelidir.

Çok fazla malzemelerin yer alması ve malzemelerin farklı farklı çeşitlerde olmasından dolayı waffle en doyurucu tatlılardan sayılmaktadır. İlk önce waffle hamuru hazırlandıktan sonra üzerine çeşitli çikolatalar sürülür.

Sonrasında da üzerine çeşitli meyveler eklenir ve son olarak da tercihe göre şekerlemeler ya da kuruyemişler eklenir. Sonrasında da waffle tatlınızı afiyetle yiyebilirsiniz. Kalori açısından ele alırsak da waffle tatlısının kalorisi, üzerine eklenen şekerlemeler, çikolatalar ve kuruyemişlere göre farklılık göstermektedir. Eğer diyetteyseniz ya da sağlıklı beslenmek istiyorsanız küçük bir kaçamak için porsiyonunuzu küçülterek yiyebilirsiniz.

Tuzla Waffle İletişim

Tuzla pastanede Bisküvili parfe, pişmeyen rulo pasta, pastane usulü profiterol, çikolatalı muhallebili pasta, sufle, çikolata soslu muhallebi, çikolatalı tart pasta, muzlu profiterol, çikolatalı truff, çikolatalı köpük tatlısı şeklinde birbirinden farklı çikolatalı tatlılar bulunmakta ve bu liste uzayıp gitmektedir.

Tatlı krizlerinin vazgeçilmezi olan çikolatalı tatlılar arasında özellikle günümüzde çok fazla tercih edilen waffle tatlısı beğenileri kazanmaya devam ediyor. Özelikle işinin ehli tarafından yapılan waffle insanların vazgeçilmezi oluyor.

Ülkemizde ise bu yoğun talebi karşılamak üzere tatlıcılara ek olarak waffle işletmeleri açılmıştır. Tuzla ilçesi de bu durumdan nasibini almış ve bu talebi karşılamak üzere özellikle Tuzla ilçesinin alt kesimleri olmak üzere farklı işletmeler müşterilerine waffle hizmeti sunmaya başlamıştır. Tuzla waffle işletmelerinin hem telefon numaraları hem de adresleri internet üzerinde mevcuttur. Çoğu Tuzla waffle işletmeleri akşam saat on iki ya da on iki buçuğa kadar açık olmaktadır.

Tuzla Waffle İşletmelerinin Beğeni Yorumları

Bazı Tuzlada waffle işletmeleri geçici olarak kapalı bulunmaktadır. Bu sebeple gideceğiniz mekanın geçici olarak kapalı olup olmadığını internet üzerinden kontrol etmeniz gerekmektedir. “Öncelikle ülkemize bu lezzeti taşıdıkları için tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum. Mekan konum olarak sahile yakın bir yerde. İster masada kahvenizi yudumlarken isterseniz elde sahil boyu gezerken bu güzel lezzeti tadabilirsiniz.

Ayrıca yine kendi markalarına özgün kruvasanlarını da tatmadan gitmeyin derim. Bu pandemi sürecinde hijyene çok dikkat ettiklerini ve tek kullanımlık ahşap çatal ve bıçak ile servis yaptıklarını ayrıca belirtmek isterim. Ekibin ilgi ve alakası çok güzel ve içten. Bu lezzeti kesinlikle tavsiye ederim.” tarzı beğeni ve tavsiye edici yorumlar alan Tuzlada waffle işletmelerine giderek lezzetli waffle tatlılarının güzel tatlarını deneyimleyebilirsiniz.

 

Tuzla Waffle

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin