Tuzla İkinci El Eşyacılar

Tuzla İkinci El Eşyacılar aydınlı
Tuzla İkinci El Eşyacılar en yakın

Tuzla İkinci El Eşyacılar

Tuzla İkinci El Eşyacılar iletişim bilgileri nedir? Spotçu, sıfır ürünlerin, ihtiyaç fazlası olduğu durumlarda ya da ufak deformasyonlardan dolayı satılamayışları, gerçek ederlerinin çok daha altında satılan ürünlerin bulunduğu satış mağazalarına denmektedir.

Bu tür yerler halk tarafından Tuzla 2. el ev eşyası satış alış yerleri olarak da bilinmektedir. Eşyalarını değiştirmek isteyen kişilerin ya da yeni ev kuranların sıklıkla başvurdukları yerlerden biri olan spotçu dükkanları her bireyin kendi ihtiyacına uygun çözümler üreten mekanlardandır. Ayrıca Tuzla Antikacı antika alım satımı işleri de yapılmaktadır.

Maddi anlamda kişilere rahatlık sağlamasına karşın hala kullanılabilecek durumda olan eşyaların israf edilmemesi içinde en iyi çözümlerden biridir. Eşyalar hala iyi bir durumda olduğu halde evlerini taşımak isteyen ya da ailesi kalabalıklaşmaya başlayan kişiler eşyalarını değiştirmek istemektedir. Bu durumda da spotçulara satılmakta ve spotçulardan da durumu çok iyi olmayan ya da çok fazla para harcamak istemeyen kişiler tarafından rahatlıkla satın alınabilmekte.

Tuzla ikinci el eşya alanlar

Ayrıca günümüzde tüketimin bu kadar artmasından dolayı insanlar heveslenip hızlı kararlar alıp bir sürü eşyalar almakta ve kısa süre içerisinde o eşyalardan sıkılıp yeni eşyalar almak istemektedirler. Bu durumda birçok eşya gereksiz yere çöpe gitmekle karşı karşıya iken spotçular bu eşyaları alarak çok daha ucuz fiyatlara insanlara satabilmektedir.

Spotçu mağazalarında büyük eşyaların yanı sıra avizeler gibi ev aksesuarları da satılabilmektedir. Özellikle de günümüzde pahalılıktan dolayı sıklıkla tercih edilen spotçular Tuzla ilçesinde de yoğun bir şekilde bulunmakta ve işletme hayatlarına devam etmektedirler.

Tuzla spotçuları Tuzla ilçesinin özellikle orta ve alt kesimlerinde konumlanmıştır. E5 üstü kesimlere doğru da sayıları az olsa da birkaç mağaza bulunmaktadır. Tuzla spotçularının mağaza telefon numaraları internet tarayıcısı üzerinde mevcuttur.

Bu numaralardan mağazalarla iletişim kurarak istediğiniz ürünün türünde satışlar yapılıp yapılmadığını ya da ürün vermek istiyorsanız da alıp alamayacaklarını ve alacaklarsa da kaç TL üzerinden alım yapacaklarını rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Tuzla ikinci el eşya satanlar

Tuzla spotçularının birçoğunun müşterilerinden “Tuzla devlet hastanesinde çalışan bir arkadaşıma eşya almak için gittiğimiz spotçu mağazası. Uygun fiyatları ve bol ürün çeşidiyle Tuzla spotçular arasında çok farklı bir konsept oluşturmuş. Sahibi olan kişi güler yüzlü ve dürüst bir esnaf.

Hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.” şeklinde beğeni ve tavsiye edici birçok yorum almasına karşın “Bir kez ürünlerine bakmaya gittim. Zora ki ilgilenen bir genç ve fiyatını sorduğum iki ürüne de satıldı diye cevap verdi. Sonra ise alacaksan fiyat bu demeler vs. Son derece saygısızca davranışlar.” tarzı yorumlar alan, müşterilerine kaba ve saygısızca davranan, ilgisiz ve pahalı ürünler satan Tuzla spotçuları da bulunmaktadır.

Ama çoğu spotçu genellikle güzel yorumlar ve beşe yakın puanlandırmalar almıştır. Her ne kadar çoğu işletme olumlu yorum ve puanlandırmalar alsa da siz yine de araştırma yapmadan herhangi bir spotçuya gitmeyiniz.

Tuzla İkinci El Eşyacılar

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin