2021 Sonbahar kış moda trendleri

2021 Sonbahar kış moda trendleri
2021 Sonbahar kış moda trendleri nelerdir

2021 Sonbahar kış moda trendleri

2021 Sonbahar kış moda trendleri; Mevsim şartları değişse de her sezon yenilenen vitrinlerde her mevsim şartlarına özel tasarımlar yerini alıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan olaylar moda dünyasına da damgasını vurmuş renkleri ve tasarımları ile 2021 sonbahar/ kış moda trendleri içerinde kendini belli etmiştir. Siyah gibi dramatik renklerin öne çıktığı tasarımlarda pul payet işlemelerde oldukça popüler detaylar arasında yer alıyor. Kış trendlerinde klasiklerin baskın olduğu göze çarpıyor. Özellikle 80’ler tarzlarının öne çıktığı modellerde ekose tasarımlarını da görmek mümkündür. Nude tonlarının öne çıktığı kış trendlerinde sıra dışı tasarımlar ve Retro modellerde farklı kategorilerin en gözde vitrin modelleri arasında yer alıyor.

Sezonun En Trend Renkleri

Vitrinlerin renk trendlerinde zamansızlık vurgusu kendini hemen gösteriyor. Yeni sezonun renk trendleri arsında yıllarca popülaritesini ve şıklığını koruyacak parçalar yer alıyor. Genel itibari ile 2021 renk trendleri sadelikten yana olsa da yüksek enerjili mandalina kırmızı canlı bir kontrast olarak dinamik ve sıcacık kombinler oluşturacaktır. Daha bordoya bakan koyu tonlar ya da mürdüm andıran daha koyu kırmızı tonları da sezonun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. Bu tonlar yanında siyah, vizon, mavi tonları, haki, kahve tonları, gri, lacivert, ekru gibi renklerde 2021 sonbahar/ kış moda trendleri içerisinde vitrinlere damga vuran seçeneklerdir.

70’ler Esintili Trençkotlar

Yeni sezonda trençkotlar en trend parçalar arasında yer alıyor. Özellikle mevsim geçişlerinde çokça kullanılan bu modeller Retro havaları ile tarzınıza derinlik katan kullanımlardır. Bu modellerde genellikle uzun formlar dikkat çekiyor. Toprak tonları ve haki modeller hem kadın hem de erkek giyimde gardolapların vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Yerlere Kadar Uzanan Kabanlar

Kaban modellerinde yerlere kadar uzanan ve bedeni tamamen kaplayan paltolar vitrinlerde yerini alıyor. Pantolon, etekler ve elbiselerle kullanılabilen bu kabanlar maskülen ve modern tarzları ile yenilikçi bir formda sunuluyor. Şişme montlarda da diz altlarında boylarda modeller öne çıkmaktadır. Özellikle kadın giyimde kürk detaylar kapüşon, kol ya da cep detaylarında yerini alıyor. Kabanlarda trençkot havası veren çift düğme tasarımları da yeni sezona Retro hava katan detaylar arasındadır. Oversize paltolar hem rahat hem de rahat tasarımları ile Retro tarzların en çok tercih ettiği tasarımlar arasında yer alır.

Çizme ve Botlar Detayları ile Öne Çıkıyor

Geçtiğimiz sezonun öne çıkan tasarımları arasında yer alan western botlar 2021 sonbahar/ kış moda trendleri arasında da vitrinin en gözdeleri olacaktır. Ancak yeni sezonun öne çıkan tasarımları arasında kısa ve yanları lastikli botlar hem daha kullanışlı hem de çok daha modern konseptler sunuyor. Botlarda kullanılan polar görünümlerde pek çok markanın tercih ettiği yeni sezon trendleri arasında yer alıyor. Botların hem içinde hem de kenarında kullanılan kürk detayları yeni sezonda mağazalarda en çok görülecek tasarımlardandır. Bu alanda dikkat çeken farklı bir tasarımda postallar olmaktadır. Asi bir görüntü sunsa da artık iş kıyafetleri ile bile kombine edilebilir olmaktadır. 2021 tasarımlarında en beğenilen detaylardan biri de renklenen modeller olacaktır.

2021 Sonbahar kış moda trendleri nelerdir? Ekose Parçalarla Hiç Bitmeyen Nostalji

Bir önceki sezonlarda özellikle takım olarak sunulan kıyafetlerde en çok kullanılan ekose kumaşlar yeni sezonunda en trend tasarımlarına renk katıyor. Tarzında klasikten şaşmayanlar için sevindirici bir trend olan ekose parçalar paltolarda, trençkotlarda, etek ve pantolonlarda, gömleklerde tercih edilebilir. Kombinlerin en uyumlu parçaları arasında yer alan bu parçalar, yeni sezonda da kullanıcıları için yeni tasarımlarla vitrinlerdeki yerini almış durumdadır. Ekose parçaların sunduğu enerji ile tarzınızda farklı bir dinamizme imza atabilirsiniz.

Dikkatinizi çekebilir; 2021 Yılı Moda Trendleri önerileri

 

2021 Sonbahar kış moda trendleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin