Çocuk Tekstil Ürünleri

Çocuk Tekstil Ürünleri
Çocuk Tekstil Ürünleri 2021

Çocuk Tekstil Ürünleri

Çocuk tekstil ürünleri sadece giyim bölümünden oluşmaz. Onların daha farklı ihtiyaçları vardır. Bu ürünler de yaş gruplarına göre farklılıklar gösterir. Örneğin 0-3 yaş arasındaki bir çocuğun ihtiyaçları farklıdır. 3-6 yaş arasındaki çocukların ihtiyaçları da daha farklıdır. O nedenle tekstil üreticileri bu ayırımı yapmak zorunda kalırlar.

Bu ürünlerin üretim aşamalarında farklılıklar olduğu gibi satışları da farklı mağazalarda gerçekleştirilebilir. 0-3 yaş arası bebek giyim olarak adlandırılır. 3 yaşından 14 yaşına kadar çocuk giyim olan ürünler, 14 yaşından sonra genç giyim olarak adlandırılır. Üretim ve modelleri de buna göre belirlenir. ilginizi çekebilir; Kadın Tekstil ürünleri.

0-3 Yaş Bebek Giyim

0-3 Yaş bebek giyim ürünleri, çocuk tekstil ürünleri içinde en fazla çeşide sahip olan ürünlerdir. Bu yaş grubunda ihtiyaçlar çok çeşitlidir. Mama önlüğünden, badisine, battaniyesinden, kusma bezine kadar geniş bir yelpazeye sahiptir. Bunun yanına bir de kıyafetler, tulumlar ve pijamalar eklenir. Havluları bile özel dokunur bebeklerin. Ama onları üretmek de, satmak da çok güzel bir haz verir. Dünyaya yeni gelen o canın masumiyetine özel olarak hazırlanan bu tekstil ürünleri bağışıklığı henüz gelişmemiş olan bebeklere özgüdür.

3-14 Yaş Arası Çocuk Tekstil Ürünleri

Bu yaş grubunda daha çok cicili biçili, süslü kıyafetler hâkimdir. Onların enerjilerini en iyi şekilde yansıtan desen ve renklerde hazırlanan kıyafetler üretimde odak noktasıdır. Bu yaş grubu çocuk tekstil ürünleri içinde çok fazla seçenek bulunur. Hem üreten hem de satan mağazalar açısından en zengin ürün yelpazesi bu yaş grubunda bulunur.

Bu yaş grubundan bir üst grupta yer alan ürünler daha çok yetişkin ile çocuk arasında kalmış modellerden oluşur. Bazı erken gelişen daha küçük çocuklar da bu gruptan giyinmek zorunda kaldıkları için desenlerden bazıları bunlara göre tasarlanır.

İhraç Fazlası Bebek Giyim

İhraç fazlası bebek giyim ürünleri tanınmış firmaların ihracattan artan ürünleridir. Bu kategori altında yer alan çocuk tekstil ürünleri oldukça kaliteli olmasının yanında emsallerine göre çok daha ucuza satılmaktadır. O nedenle tüketiciler tarafından ihraç fazlası bebek giyim ürünleri daha fazla tercih edilmektedir.

Çocuk Tekstil Ürünleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin