Bayan Bol Pantolon Modelleri

Bayan Bol Pantolon Modelleri
Bayan Bol Pantolon Modelleri 2021

Bayan Bol Pantolon Modelleri

Bayan Bol Pantolon Modelleri; 2021 pantolon modellerine göz attığımızda dar kesim pantolonların yanında salaş ve geniş kesim pantolonlar da dikkat çekiyor. Bayan pantolon modelleri için özellikle çarpıcı renkler kullanılması, çiçek desenlerine bolca yer verilmesi bu sezonun en göze çarpan detayları arasında bulunuyor. Rahatlığın ön planda tutulduğu yeni sezon pantolon modelleri, bayanlara sağladığı konfor kadar aynı zamanda şık görünmeyi de sağlıyor.

2021 pantolon modellerinde yüksek bel, dar kesim 1970’lerin modası yeniden günümüze taşınmış gibi görünüyor. Yine 1970’ler de sıkça görmeye alışkın olduğumuz rahat kesim ve bol pantolonlar bu sezonda da yine karşımıza çıkan modeller arasında yer alıyor. Bu sezon hemen hemen her renkte pantolon bulmak mümkün iken mavi renkli jean pantolonlar bu sezonun da vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. 2021 pantolon modellerine bakıldığında, yeni sezonda markaya göre farklı farklı tasarımların yer aldığı dikkat çekiyor.

Bayan Bol Pantolon Modelleri 2021

Üste oturan dar kesimli pantolonlar, genellikle blazer ceket içine gömlek ya da t-shirt ile kombine edilirken, daha bol kesimli ve salaş pantolonlar basic t- shirtler ve dar kesimli bluzlar ve hırkalarla birlikte kullanılabilir. Çiçekli ve desenli pantolon modellerinin üzerine tek renkli sade üstler tercih edilmeli. Ancak hemen hemen her bayanın dolabında bulunabilecek bol kesimli pantolonlar bayanlara büyük rahatlık sağlıyor. Hem kumaş pantolonlarda hem de jean pantolonlarda sık sık karşımıza çıkan bol kesimli bayan için genç kesimin ilgisini çektiği kadar sağladığı rahatlık nedeniyle daha orta yaşlı bayanların da ilgisini çekiyor. Fazla kilolarını kamufle etmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bayan bol pantolon modelleri çok fazla seçenekle karşımıza çıkıyor. Bol kesimli bayan pantolon modeli bahsetmişken, paça olanlara değinmeden geçmeyelim.

Bayan Bol Pantolon Modelleri 2022

Özellikle bacak boyunu uzun gösteren bol paça yine hem kumaş pantolonlarda hem de jean pantolon ve kadife pantolonlarda karşımıza çıkabiliyor. Hem gece gezmelerinde hem de günlük kullanım için uygun olan bol paça pantolon için çok fazla seçenek mevcut. Bu tarz bayan pantolon modelleri sadece bacak boyunuzu uzun göstermekle kalmıyor, kalça ve basen görüntünüzün de orantılı görünmesini sağlıyor. Bol paça kombine edilirken vücut yapısı dikkate alınmalıdır.

Eğer vücut yapınız uygun ise dar kesimli ve oturan üstlerle birlikte ya da gömleklerle kullanabilirsiniz. Hatta yüksek belli ve bol paçalı bayan  gömleği şık bir kemerle tamamlayabilirsiniz. Ayrıca beli oturan ceketlerle kombine edildiğinde çok şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Bu tarz pantolonlar konusunda dikkat etmeniz en önemli detay pantolonun boyudur. 2021 2022 Sonbahar kış moda trendleri nedir?

Bayan Bol Pantolon Modelleri kombin

Pantolon boyları yere kadar uzanmalı, ara bir boy tercih edilmemelidir. Deri pantolonlar ise modası asla geçmeyen klasikler arasındaki yerini bu sezonda korumaya devam ediyor. Deri pantolonlarla hem gece hem de gündüz kullanımı için şık kombinasyonlar yaratmak mümkün.

Bayan Bol Pantolon Modelleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin