AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın’ın özgeçmişi

.AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın'ın özgeçmişi
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın'ın özgeçmişi

Mustafa Günaydın AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Özgeçmişi

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın’ın Özgeçmişi ve Kariyeri. Mustafa Günaydın, AK Parti’nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları arasında yer alıyor. Beylikdüzü ilçesinden aday gösterilen Günaydın, kariyeri ve yaşamıyla merak konusu. İşte, Mustafa Günaydın’ın özgeçmişi hakkında detaylar.

Kimdir Mustafa Günaydın?

Mustafa Günaydın, aslen Trabzonlu olup, 29 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul Bayrampaşa’da dünyaya gelmiştir. Nişantaşı Üniversitesi İç Mimarlık ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümlerinden mezun olan Günaydın, çift dal lisans eğitimi ile Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca, 1957 yılında kurulan Tekstil ve İnşaat firmasının ikinci kuşak temsilcisi olarak, firmanın yönetim kurulu başkanlığını üstlenmektedir.

Sosyal Sorumluluk ve Siyasi Kariyer

Mustafa Günaydın, Beylikdüzü İlçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyeti, Kızılay, Yeşilay gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görev almıştır. Siyasi kariyerine 2009-2014 yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak başlamıştır. 2019 yılı yerel seçimlerinde Beylikdüzü ilçesinden Büyükşehir Meclis Üyesi adayı olarak devam etmiş, ve 1 Şubat 2021 tarihinde yapılan Beylikdüzü 4. Olağan Kongresinde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı olarak seçilmiştir.

Evli ve 3 çocuk babası olan Mustafa Günaydın’ın ayrıca bir torunu bulunmaktadır.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın’ın özgeçmişi

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin