AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş Kimdir

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş Kimdir?
AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş Kimdir?

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş Kimdir?

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş Kimdir? AK Parti’nin Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Ali Tombaş, Cumhur İttifakı’nın İstanbul ilçe belediye başkan adayları arasında dikkat çekiyor. İstanbul’da gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimi için Cumhur İttifakı’nın 39 ilçe belediye başkan adayından biri olan Tombaş, siyaset sahnesine uzun yıllar önce adım atmış bir isimdir.

Ali Tombaş’ın İlçe Başkanlığı Görevi

Tombaş, AK Parti Sultanbeyli 6. ve 7. Olağan İlçe Kongrelerinde İlçe Başkanı olarak görev almıştır. Siyasi kariyerine burada adım atan Tombaş, partisinin ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçilerek sorumluluklarını başarıyla yerine getirmiştir.

Ali Tombaş’ın Kişisel Hayatı ve Eğitimi

1973 yılında Ordu Ünye’de doğan Ali Tombaş, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. Bu eğitimle kazandığı bilgi birikimi, siyasi hayatında etkin bir şekilde kullanmış ve Sultanbeyli’de belediye meclis üyeliği ve encümen üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Görevlerdeki Başarıları

2004-2009 yılları arasında Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeliği ve Encümen Üyeliği görevlerini üstlenen Tombaş, 2008’de yapılan AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Bu süreçte Tanıtım Medya, Halkla İlişkiler, Seçim İşleri ve Teşkilatlanma Birim Başkanlığı gibi kritik görevlerde bulunarak partisinin başarısına katkıda bulunmuştur.

 Ali Tombaş, Tecrübesi ve Vizyonuyla Öne Çıkıyor

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş, siyasi kariyerinde edindiği deneyim, eğitimi ve başarılarıyla dikkat çekiyor. Sultanbeyli’nin yerel yönetimine katkı sağlamak amacıyla adaylığını koymuş olan Tombaş, evli ve iki çocuk babasıdır. 31 Mart yerel seçimlerindeki performansı ve halka yönelik projeleriyle, Ali Tombaş, Sultanbeyli için güçlü bir lider olmaya adaydır.

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş Kimdir

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin