Ak Parti Grubundan İstanbullu öğrencilere büyük müjde!

featured

Ak Parti Grubundan İstanbullu öğrencilere büyük müjde!

İstanbullu öğrencilere büyük müjde! AK Parti grubu harekete geçti #istanbul

Ak Parti Grubundan İstanbullu öğrencilere büyük müjde! İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İstanbul’daki yüz binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren bir müjde verdi. Göksu, İBB tarafından toplu ulaşımda yapılan yüzde 40’lık zammın öğrencilere uygulanmaması için girişimde bulunacaklarını bildirdi.

AK Parti tarafından meclis gündemine getirilecek olan öğrencilerin zamdan muafiyet durumu İBB yönetimi tarafından uygulamaya konulursa 3 milyondan fazla öğrenci rahat bir nefes alacak.

Öğrencilerin büyük tepkisine yol açan ve çeşitli protestolara sebep olan İstanbul’daki ulaşım zammına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı sessiz kalmadı. AK Parti ve MHP’li İBB Meclisi üyeleri yaptıkları değerlendirmede, öğrencilerin son ulaşım zammından muaf tutulması için harekete geçti. Esenler Belediye Başkanı ve İBB  Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu yaptığı açıklamada İBB tarafından alınan yüzde 40’lık toplu ulaşım zammının öğrencilere yansıtılmaması için hazırladıkları teklifi, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü toplanacak İBB Meclisi’ne sunacaklarını söyledi.

Kaynak

Ak Parti Grubundan İstanbullu öğrencilere büyük müjde!

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin