Böbrek taşı problemi nasıl çözülür?

Böbrek taşı problemi nasıl çözülür
Böbrek taşı problemi nasıl çözülür

Böbrek taşı problemi nasıl çözülür?

Böbrek taşı problemi nasıl çözülür? Böbrek taşı problemi gerçekten çok ciddi tedavi edilmesi gereken, çok acı veren bir hastalıktır. Böbrek taşı ve kum problemi yaşayan insanlarda bu sorun çoğunlukla idrar yollarında yanma, sancı ve işeme problemi ile başlar. Böbrek taşının böbreklerinde bulunduğunun anlaşılması öncelikle hasta olan kişi tarafından net anlaşılamamaktadır. Hasta olan kişide böbrek taşı oluştuktan sonra, gün içinde uyuklama, sancı, böbreklerde  meydana gelen dayanılmaz sancılar ile ilk etkiler görülmeye başlar.

Gece geç saatlerde böbrek taşı sancı problemleri görülebilir. Böbreklerde oluşan bu TAŞLARIN oluşma sebebi aslında hastanın yemiş olduğu gıdalar ve içecekler yüzünden olmaktadır. Gıdalarda bulunan ogzalig asidler zamanla idrar kanalında ve böbreklerde çökelme yaparak kristalleşme etkisi gösterir. Ogzalik asitler ogzalata dönüşüp böbreklerde tutunarak çökeldiğinde bu böbrek taşı dediğimiz yapılar oluşmaya başlar. Kişinin vücudunda ki biyolojik ve biyokimyasal reaksiyonlar içinde gıdanın önemli faktörü olmaktadır. Çevremde ki birkaç böbrek taşı problemi yaşayan kişide ve şahsen kendi vücudumda tanık olduğum böbrek taşı hikayelerinde hep gıda dan kaynaklı böbrek taşlarının oluştuğunu tespit etmiş olduk.

Böbrek taşı nasıl düşürülür?

Üroloji Uzmanı doktorum ile yapmış olduğum görüşmelerde ve geçirdiğim böbrek kapalı ameliyatım sonrasında bu böbrek taşlarının yediğimiz gıdalardan meydana geldiği, asitli içeceklerden içtiğimiz için bu taşların oluştuğunu öğrendim: Ispanak, yumurta, asitli kola ve soda içecekleri, yoğurt süt ürünleri peynir vb. gıdalar ile kırmızı şeker pancarı nın vücudumda aşırı bir şekilde böbrek taşı oluşturabileceğini öğrendim. Ayrıca yoğun çay ve nescafe tüketimi nedeniyle bu böbrek taşı hikayesinin çok olabileceğini de görmüş oldum. Bu nedenle bu böbrek taşlarının artık vücudumda oluşmasını engellemek için, böbreklerimin temiz kalmasını sağlamak için, bu zararlı olabilecek gıdalardan uzak durmaya çalıştım. Bu gıdaların tüketilmesi azaltıldığı veya tamamen kesildiği tüketilmediğinde bu taşların oluşmayacağını doktorumdan anlamış oldum. Yapılan İDRAR deney ve böbreklerin röntgen testlerinde, böbreklerin ultrasonografik inceleme değerlendirmelerden görüldüğü kadarıyla, hastaya zararlı gıdaların tüketilmesinin engellendiği yasaklanmış olan gıdaların vücuda alınmasının engellenmesi sağlandığında bu böbrek taşların oluşmadığı görülmüştür.

Hangi yöntemler kullanılır?

Daha başka bir araştırma ve inceleme sonuçlarıma göre, böbrek taşını böbrek idrar kanalından mesaneye düşürebilecek olan alternatif tıp bitkisel tedavi yöntemleri araştırdığımda şu farklı sonuçlara ulaştım.

profesör doktor Adnan Saraçoğlu’nun bir eserinde kırkkilit otu hakkında bir makale okudum. Youtube videolarda ise ilgili profesörün şahsına ait bir videoyu dikkatle izlediğimde kırkkilit otunun vücudunuzda  böbrek idrar kanalınıza düşmüş olan taşı mesaneye düşürmenizi sağlayan harika bir bitki olduğunu gördüm. Aşağıdaki satırda sizinle bu mucizevi bitki kırkkilit otunun resmini paylaşıyorum.

blank  blank

Bu kırkkilit otu lokman hekimin kitabında da detaylı anlatılmaktadır. Bu otu aktarlardan, bitki baharat satan yerlerden bulabiliyorsunuz. Çay gibi demleyip 1 hafta süre ile bu otun çayını içiyorsunuz. Öyle faydalı bir bitki ki idrar kanalında ( ÜRETER ) bulunan taşı çap olarak küçülterek mesaneye taşınızı düşürmenizi sağlıyor. Zaten taş mesaneye düştükten sonra 1-2 gün içinde idrar çıkışında boşaltım sistemin etkisi ile birazda sancı ile atılıyor. Taş tuvalette düşerken çıkardığı sesi duyduğumda çok şaşırmıştım. Çat diye düşüyor va kamıştan bir fişek gibi içerdeki kanalı taş yırtarak kan ile birlikte çıkıyor. Aşağıda çıkan taşın resmini paylaşıyorum sizinle.

 

blank     blank

Böbrek Taşları ve Tedavisi nedir?

Gördüğünüz gibi pütürlü bir yapıya sahip ve geçerken kanaldan inanılmaz sancılar çekmenize sebep oluyor. Bazı hastalar bayan olanları doğum sancısını yaşadıkları için doğum sancısından daha beter bir sancı olduğunu belirtmişlerdir. Bu üreter denen idrar kanalı o kadar inceki taşın aslında buradan hareket ederek aşağıya inmesi mümkün değildir. Bu kanalın içine özel sondalarla kameralı girilerek kapalı ameliyatlar günümüzde yapılmaktadır. Amaliyat sonra kesilme biçilme olamadan üretere girilmesi sebebiyle üreter çok bozulmakta ve kanal genişlemektedir. 2 yıl boyunca üretere giriş yapıldığı için bu ameliyatı geçiren kişilerde erken boşalma problemi olduğu tespit edilmiştir. Kırkkilit otunun desteği sayesinde bu ameliyata girmekten kurtulmuş oluyorsunuz. Bazı insanlarda tedavi süreci içinde ses dalgaları ile taş kırdırma seansları programına katılmaktadırlar. Bu taş kırdırma hikayesi 4-5 seans sürmekte böbrekte ve üreterde bulunan taşın kırılarak çapının küçültülmesi amaçlanmaktadır.

Bu aşağıdaki resimde böbrek taşı kırma ünitesine ait bir resim görülmektedir.

blank

Bu tecrübeyi yaşamış bir böbrek taşı hastası olarak şunu söylemek isterim ki bu taş kırma hikayesinden uzak durun derim. Çünkü sıkıntılı sancılı bir süreç geçirmenizi sağlayarak stres almanızı sağlıyor. Bence bu kadar zahmete hiç gerek yok. Böbreğiniz de eğer taş varsa ve bunları en kısa sürede düşürmek istiyorsanız aşağıda size sunacağım çok önemli bir formülü mutlaka uygulayın derim. Çünkü ben şahsen bu anlatacağım alternatif yöntemi eksiksiz uyguladım ve 6 adet böbrek taşımı peş peşe düşürdüm. İşte bu sihirli yöntem geliyor şimdi size sıkı durun.

Böbrek taşı problemi en iyi nasıl çözülür?

Bundan yaklaşık 6 yıl önce çok ciddi bir şekilde yaşadığım böbrek sancısı problemim vardı. Röntgen filmleri ve  çekilen bilgisayarlı incelemelerde sol böbreğimde 6 adet taşın varlığına rastlandı. Çapları oldukça büyük 5-6mm civarında oldukları anlaşıldı. Bu taşların mesaneye düşmesi mümkün değildi ve ameliyat tekrar gerekiyordu. Bu nedenle ameliyat riskine girmemek için çok kararsız kalmıştım. Ameliyat riskinden tamamen uzaklaşarak bu problemimi kesin çözümleyebilmek için alternatif tıp ile ilgili araştırmaya girdim. Yaptığım onlarca araştırma ve incelemelerde ve halk arasında ki sohbet ve söylemlerde EŞKİNA BALIĞININ KEMİĞİ ile ilgili bir konuya ulaştım. Nedir bu eşkina balığı ve özelliği nedir? bu taşı nasıl düşürür? Bunu araştırdım.

Gördüm ki bu balığın kafasının içinde tırnak büyüklüğünde 2 adet kemik olduğu ve bu kemiklerin beyaz renkte cam gibi çok sert olduğunu, limon suyu ile karıştırılıp sitrik asit (limon asidi) ile erildiğinde böbrek taşını hızlı bir şekilde çapını küçültüp eriterek üretradan taşın kolaylıkla düşürülebileceğinin gerçeği ile karşılaşmış oldum. Bu gizli formül kime ait kim bulmuş bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bu formül gerçekten çok etkili ve sonuç verebilecek bir formüldür. Aşağıda size eşkina balığının resmi ve eşkina balığının ilgili kemiğinin parçalarını size sunuyorum.

blank

blank  blank

Böbrek taşı tedavisi

Evet bu eşkina balık kemiğini kullandım. 12 adet bu kemikten N11 DEN satın aldım. 4 adet limonu kesip suyunu sıktım, bir bardağın içinde bu kemikleri dövüp un haline getirdikten sonra limon suyunda erittim. 5 gün boyunca her sabah bu karışımdan 1 tatlı kaşığı aç karnına içtim. 6. gün de akşam bütün taşlarımı peş peşe üreterden düşürdüm. Üstelik böbrek taşlarım böbreğin içindeyken düşürdüm. Ameliyat zahmetine girmeden bu illetten tamamen kurtuldum. Her böbrek taşı hastasına bu yöntemi kesinlikle tavsiye ederim. Taşların çapı 6mm altında ise bu uygulamadan kesin çözüm sağlıyorsunuz.  6mm nin üzerinde ise taşların çapı bu formülü 5-6 ay rahat kullanmanız gerekir.

Böbrek Taşların çapını küçültüp, eriterek üreterden atılmasını sağlayan mucizevi bir yöntemi daha Volkan Temiz DEN ÖĞRENMİŞ OLDUNUZ.

Başka bir makalede görüşmek dileği ile hoşça kalınız.

Böbrek taşı problemi nasıl çözülür?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin