Kadın Tekstil Ürünleri

Kadın Tekstil Ürünleri fiyat
Kadın Tekstil Ürünleri model

Kadın Tekstil Ürünleri

Kadın Tekstil ürünleri gene hazır giyim adı atında üretilmektedir. Ancak bunların pek çok alt üretim birimi vardır. Bunların en başında iç giyim olan birim gelmektedir. Sonra dış giyim adı altında tekrar üretim dallarına ayrılır. Elbise, gömlek, bluz, triko, pantolon, kaban ve aksesuarlar şeklinde kategorize edilmektedir.

Kadın Tekstil Ürünleri İç Giyim

Kadın iç giyim kategorisinde sutyen, külot, atlet, kombinezon, gstring, jartiyer, babydoll, sabahlık ve hamilelere özel iç giyim ürünleri mevcuttur. Pijama bazen bu kategoride yer alırken bazen de rahat giyim kategorisinde yer alır. Ama kadın pijama modelleri erkek pijama modellerine göre oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Bu kategoride yer alan gelinlik çamaşırları özel olarak dizayn edilir. Ayrıca fantezi çamaşırlar ve gecelikler için de özel çalışmalar yapılmaktadır. Bu alanda üretim yapan firmaların uzmanlığı olmak zorundadır. Kişisel eğilimleri ve tercihleri yakalamak için bu uzmanlığa ihtiyaç duyulur.

İç giyim markalarının öncülerinden olan KOM, Yeniİnci, Triump, Penti ve Dagi firmaları sektörde liderliğini korumaktadır. Ürünlerini kendi mağazalarında ve internette satışa sundukları gibi diğer iç çamaşırı mağazalarında da satılmaktadır.

Kadın Tekstil Ürünleri Dış Giyim

Kadın tekstil ürünleri dış giyim denilince akla genel olarak çamaşır üzerine giyilen giysiler gelmektedir. Pantolon, gömlek, bluz, tunik, triko gibi ürünlerin yanında kaban, pardösü, etek ve elbise de dış giyim içinde kategorize edilir. Bu ürünleri üreten ülkemizdeki lider firmalar; Wakko, Beymen, İpeker, Kayra, PM, KOTON, Harry gibi markalara adını vermiştir.

Kadın outdoor ürünleri içinde mayolar ve eşofmanların yanında spor dalları için özel üretilmiş ürünler de vardır. Bunların üretim sektöründe lider firmalar; Decatlon, Adidas, Nike, Hummel gibi markalardır. Ancak mayo ve eşofman üretimi için sektörde daha fazla firma bulunmaktadır.

Daha çok ulusal çapta çalışan LC Waikiki, DeFacto, Leke, gibi firmalar ailenin tüm fertlerine giyim üretme çalışmalarına imza atarlar. Sadece kadın giyim üzerine çalışan firmaların yanında bu firmalarda elbette daha kısıtlı ürün yelpazesi bulunur.

Kadın tekstil ürünleri sektöründe bir de sadece internet üzerinden satış yapan patırtı, tozlu gibi firmalar da bulunmaktadır.

 

Kadın Tekstil Ürünleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin