Esenyurt’da feci ölüm

Esenyurt'da feci ölüm
Esenyurt'da feci ölüm 25-01-2021

Esenyurt’da feci ölüm

Esenyurt’da feci ölüm; Olay saat 04.00 sıralarında Esenyurt istanbul İnönü Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı’nda bulunan 11 katlı bir otelde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 17 yaşındaki Z.C. 5 kişi kaldıkları otelin 8. katındaki odanın balkonundan henüz belirlenemeyen bir sebeple düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede genç kızın hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Z. C.’nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis olay sırasında otelde bulunan biri kuzeni olduğu öğrenilen 2’si kız 4 kişiyi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Esenyurt’ta sabaha karşı 17 yaşındaki genç kızın 11 katlı bir otelin 8’nci katında düşmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Zerda Curka’nın yaşı 18’den küçük olduğu halde otele sahte kimlikle giriş yaptığı iddia edildi. Curka’nın yanında bulunan biri kız kuzeni, 3 erkek toplam 4 kişinin ise emniyetteki ifadeleri devam ediyor.

Kendi atladı iddiası

Şüphelilerin emniyetteki ilk ifadelerinde alkol alıp eğlendikleri ve Curkan’nın bir süre sonra koşarak balkondan atladığını söyledikleri öğrenildi. Şüpheliler ifadelerinde Curka’nın psikolojik problemleri olduğunu da belirtti.

Esenyurt’da feci ölüm

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin