Evde Pratik Kumru Tarifi

Evde Pratik Kumru Tarifi
Evde Pratik Kumru Tarifi, izmir kumru tarifi

Evde Pratik Kumru Tarifi

Evde Pratik izmir Kumru tarifi nedir? Tuzla Kumrucu Tavsiye ve yorumları? Sevgili okuyucularımız bugün sizler için evinizde pratik bir şekilde yapıp yiyebileceğiniz kimi yerlerde ismi Kumru kimi yerlerde ise Yengen olarak geçen harika bir tarif vermek istedim. Evimizde bizim de severek yapmış ve tüketmiş olduğumuz bu tarifi eminim ki sizlerde çok sevecekseniz. Eğer hazırsanız kağıt kalemlerinizi çıkarın ve tarifi kaydedip saklayın. Hazırsanız buyurun başlayalım.

Evde Pratik Kumru Tarifi malzemeleri

  • SOSİS
  • SALAM
  • KAŞAR PEYNİRİ
  • AYÇİÇEK YAĞI
  • KEKİK
  • TUZ
  • KETÇAP
  • MAYONEZ
  • SOSİS-SANDİVİÇ EKMEĞİ
  • KORNİŞON TURŞU (İSTEĞE BAĞLI)

Evde Pratik Kumru Tarifi yapılışı

Sevgili okuyucularımız, bu tarifte sizler için net miktarları vermedim. Ama zorlamadan yapacağınıza emin olabilirsiniz. Öncelikle sosisleri ve salamları ince uzun olacak şekilde kesmememiz gerekmektedir. Sosisleri ve salamları eşit miktarda doğradığımızdan kesinlikle emin olmamız gerekmektedir. Daha sonra evimizde olan geniş bir tavayı alıyoruz ve uzun ince bir şekilde doğramış olduğumuz sosis ve salamları aktarıyoruz. Daha sonra içerisine yaklaşık üç dört kaşık olacak şekilde ay çiçek yapımızı ilave ediyoruz. Daha sonra yarım çay kaşığı kadar tuzumuzu ilave ediyoruz.

Tuzumuz sadece tat vermesi için ekliyoruz bu yüzden fazla olmamasına özen göstermek önemlidir. Daha sonra içerisine bir tatlı kaşığı olacak kadar kekiklerimizi ekliyoruz ve ocağımızın altını yakıyoruz. Daha sonra iki tane tahta kaşığı alıyoruz ve iki tahta kaşığımızın yardımı ile bir güzel karıştıra karıştıra pişirmeye başlıyoruz. Sosis ve salamlarımızın piştiğini kızarmaya başladıkları zaman anlayabilirsiniz. Daha sonra kızarmış olan sosis ve salamlarımızın olduğu tavanın altını en kısık dereceye getirelim.

İzmir kumru tarifi

Sonra sosis ekmeklerimizin arasını açalım. Ekmeğimizin arasını açtıktan sonra altına ve üzerine hem ketçap hem de mayonezden sıkıyoruz. Daha sonra pişmiş olan sosis ve salamlarımızı ekmeklerimizin içerisine koyalım ve Tuzla Turşucudan doğranmış olarak aldığımız kornişon turşularını da koyabilirsiniz. Daha sonra kaşar peynirimizi ekmeklerimize yetecek miktarda doğrayalım ve sosis ve salamlarımızı pişirdiğimiz tavanın içerisine koyalım ocağımızın altını en kısık derecede tekrardan açıp kaşar peynirlerini eritip çok hafif kızaracak şekilde eritiyoruz daha sonra bu kaşarları ekmeklerimizin içerisine koymuş olduğumuz sosis ve salamların üzerine ilave ediyoruz daha sonra ekmeklerimizin üzerini kapatıp servis tabaklarına koyabilir ve servis edebilirsiniz. Tuzla Kumrucu Tavsiye ve yorumları için takip edebilirsiniz.

Afiyet olsun…

Tarifimiz işte bu kadar basit artık sizlerde evlerinizde Kumru veya diğer adı ile Yengen yapabilecek ve lezzeti ile övünebileceksiniz. Şimdiden deneyecek olan herkese kolay gelsin.

Sümeyye Nur Gündüz

Evde Pratik Kumru Tarifi

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin