Güvenlik İhalesi Duyurusu

Güvenlik İhalesi Duyurusu
Güvenlik İhalesi Duyurusu istanbul

Güvenlik İhalesi Duyurusu

Güvenlik İhalesi Duyurusu. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti A.Ş. (Teknopol İstanbul); Ahmet Yesevi Mahallesi, Kerem Sokak No:9 Pendik/İstanbul adresindeki yerleşkesinde faaliyet gösteren firmaların araştırma projelerini yürütmelerine, yerli ve milli ürün geliştirme süreçlerine yönetim desteği sağlamakta ve Ar-Ge faaliyetlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesine katkı vermektedir.
Bu kapsamda yerleşkenin güvenliğini sağlamak üzere hizmet alımı yapılması planlanmaktadır. Hizmet alımına yönelik ‘’Güvenlik Hizmeti Alımı’’ İhalesine çıkılacaktır.
İhale, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti A.Ş. İhale Komisyonu tarafından 18 Ekim 2021 tarihinde A-Blok İdari ve Kuluçka Binası 4. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Pazartesi günü ilk oturum saat 11.00’da (TRT Yerel Saati ile), ikinci oturum ise öğleden sonra saat 14.00’da (TRT Yerel Saati ile) yapılacaktır.
İhale dokümanları, Teknopol İstanbul İdari ve Mali İşler Birimi’ne başvuru yapılarak ya da info@teknopolistanbul.com e-posta adresinden talep edilerek kargo ile temin edilebilecektir. İhale dokümanı temin ücreti 1.000,00 TL (Bin Türk Lirası)’dir. Bu bedel, Teknopol İstanbul’un Vakıfbank Göztepe Şubesi’ndeki TR89 0001 5001 5800 7307 7717 30 IBAN no’lu hesabına yatırılacak ve dekontu doküman teslimi sırasında elden ya da e-posta yoluyla İdari ve Mali İşler Birimi’ne teslim edilecektir.
Detaylı bilgi ve dokümanlar için https://www.teknopolistanbul.com/guvenlik-ihalesi ziyaret edebilirsiniz.

Güvenlik İhalesi Duyurusu

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin