Hitachi Klima Fiyatları ve Özellikleri

Hitachi Klima Fiyatları ve Özellikleri
Hitachi Klima Fiyatları ve Özellikleri

Hitachi Klima Fiyatları ve Özellikleri

Hitachi Klima Fiyatları ve Özellikleri. Hitachi klima fiyatları için araştırma yaptığımız zaman kullanım alanlarına göre farklılık gösterdiğini fark ederiz. Bunlar: bireysel kullanıma uygun olan “Bireysel Klimalar”,  ticari alanlar için üretilen “Ticari Klimalar”, geniş alanları iklimlendirmek için üretilen “ VRF Klima Sistemleri” olarak isimlendirilmektedir.

Neden Hitachi Klima

Hitachi Klima sistemleri üstün bir Japon teknolojisinin ürünüdür. En üstün iklimlendirme çözümünü en uygun fiyata almak için modelleri inceledikten sonra kurulacak mekâna en uygun olan büyüklük ve güçte olan klimayı alabilirsiniz. İsteyen müşteriler direk internet sayfasından sipariş vermek mümkün olduğu gibi, canlı destekten uzmanlarımız ile irtibat kurarak birebir fikir alabilirisiniz.

Hitachi inverter klima modelleri otomatik kapasite kontrolü sağlayabilme kapasitesine sahiptir. Ortamın ihtiyacı olan kapasiteyi hesapladıktan sonra kompresörü zamanlar ve ayarlar. Mekânın ihtiyacı olan iklimlendirmeyi sağlarken enerji tasarrufu da sağlamak mümkündür.

Klasik klimalardan farkı ise on/ of modudur. Klasik klimalarda ortam sıcaklığı ayarlanan dereceye geldiğinde dış ünite kapanır. Ortam sıcaklığı istenilenden farklı olduğunda tekrar çalışmaya başlar. Bu bağlamda enerji tüketimi arttığı gibi, iklimlendirme verimi de istenilenin altında kalır.

Hitachi klima fiyatları hem piyasadaki emsallerinden çok daha avantajlıdır, hem de geniş servis ağıyla ürünlerinin arkasında Mitsubishi Elektrik olduğu için güvenilirdir.

Hitachi Klima Fiyatları

Mağazamızda satışa sunulan Hitachi klima fiyatları motor gücüne ve soğutma kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösterir. Zaman zaman yapılan kampanyalar sayesinde çok daha ekonomik fiyatları da görmeniz mümkün olabilmektedir.

9.000 BTU gücünde olan bir duvar tipi Hitachi klimanın fiyatı; 7.000 TL dir.

12.000 BTU soğutma kapasitesine sahip olan klima fiyatı; 9.600 TL,

18.000 BTU güce sahip olan duvar tipi klimanın fiyatı; 6.800 TL,

22.000 BTU soğutma kapasitesinde olan klimanın fiyatı da 14.100 TL,

24.000 BTU gücünde olan en üst modelinin fiyatı ise 19990 TL olarak belirlenmiştir

Enerji sınıfı en düşük A++ olan klimalar A+++ tasarruf modundaki enerji sınıfına dâhildirler. A +++ enerji sınıfına dâhil olduklarından, diğer standart klimalarla aralarındaki fiyat farkını, enerjiden yaptığı tasarrufla kısa sürede geri almanızı sağlar.

Hitachi Klima Fiyatları ve Özellikleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin