İSKİ tesisi açılışında Dr.Şadi YAZICI’ ya protesto

İSKİ tesisi açılışında Dr.Şadi YAZICI' ya protesto tuzla
İSKİ tesisi açılışında Dr.Şadi YAZICI' ya protesto tuzlada

İSKİ tesisi açılışında Dr.Şadi YAZICI’ ya protesto

İSKİ tesisi açılışında Dr.Şadi YAZICI ya protesto. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediyesi Başkanı Şadi Yazıcı’nın katıldığı İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış töreninde istenmeyen olaylar yaşandı. Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’nın konuklara hitabı sırasında başlayan protesto ayrılışı sırasında da arbedeye yaşandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ”Bu saldırıyı lanetliyoruz. Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz” dedi.

Tuzla'daki İSKİ tesisi açılışında gerginlik: Belediye başkanına protesto

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VE KADİR TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR

Dr. Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmasında geçmiş döneme emeği geçen Kadir Topbaş’a teşekkür etti. Dr.Şadi Yazıcı, “1998 yılında projenin 1. etabını başlatan, hizmet siyasetinin lideri olarak Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye de teşekkür ediyorum” ifadesinden sonra salondan tepki sesleri yükselmeye başladı.

Tuzla'daki İSKİ tesisi açılışında gerginlik: Belediye başkanına protesto - 1

Ekrem İmamoğlu davetlilere sakin olmaları konusunda uyarmasına rağmen alkışlı ve yuhalamalı tepki devam etti.

Tuzla'daki İSKİ tesisi açılışında gerginlik: Belediye başkanına protesto - 2

Dr. Şadi Yazıcı gruba “Ben 3 dönemdir Tuzla belediye başkanıyım, 280000 Tuzla’lının belediye başkanına saygınız bu mu?” diye seslendi.

Dr. Şadi Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde Tuzla için yaptıklarını sayarak “Bu protestonuzu kınıyorum” ifadesini kullandı.

Konuşmasının ardından salondan ayrıldığı sırada programa katılan grup peşinden ilerledi. Korumalar ve grup arasında itişmeler yaşandığı görüldü. Kısa süreli arbedenin yaşandığı protestolar sonrası Dr. Şadi Yazıcı makam aracına binerek tören alanından uzaklaştı.

Tuzla'daki İSKİ tesisi açılışında gerginlik: Belediye başkanına protesto - 3
Tuzla'daki İSKİ tesisi açılışında gerginlik: Belediye başkanına protesto - 4

İmamoğlunun Dr.Şadi Yazıcı Hakında Belli ki bir şey olmak istiyor, bir sıkıntısı var çözüm arıyor diye konuştu. Bu konuşma yüzünden imamoğluna Tepkiler sosyal medyada hızla yükseldi.

İBB tarafından törene davet edilen Tuzla Belediye Başkanı konuşmasının ardından yerine geçerken İmamoğlu’na elini uzattı. İBB Başkanı İmamoğlu ise kendisine uzatılan eli sıkmayarak Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’ya “yerine geç” dedi..

”SİYASİ BARBARLIĞA GEÇİT VERMEYİZ”

Ak parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya paylaşımında;

”Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı İstanbul’daki belediye hizmetleri hakkında görüşlerini söylediği ve Cumhurbaşkanımızın belediye başkanıyken yaptığı hizmetlerden bahsettiği için saldırıya uğradı. Bu saldırıyı lanetliyoruz. Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz.” dedi.

İSKİ tesisi açılışında Dr.Şadi YAZICI’ ya protesto

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin