Kasım Ayı Burç Yorumları 2021

Kasım Ayı Burç Yorumları 2021
Kasım Ayı Burç Yorumları 2021

Kasım Ayı Burç Yorumları 2021

Kasım Ayı Burç Yorumları 2021; Havaların serinlemesi ufaktan kış mevsimine yaklaşılması günlük hayatı etkilediği gibi burçları da etkiliyor. Sonbaharın o kendine has havası burçların bu aylarda genel olarak daha duygusal bir akım içine girmesine sebebiyet veriyor. Pek çok burç yeni aşklara yelken açarken bazı burçları ise ayrılık rüzgarları bekliyor. Sevincin ve karamsarlığın aynı anda yaşandığı kasım ayında bakalım burçları neler bekliyor.

Koç Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili koç burçlarını kasım ayında hem ikili ilişki anlamında hem de finansal anlamda dönüm noktaları bekliyor. İkili ilişkiler eğer hem mantık hem duygusal olarak doğru ve iyi yönetilir ise mutluluğu getirecek gibi gözüküyor. Koç burcuna sahip olan kişiler bu ayda iki kişi arasında seçim yapmak zorunda kalabilir. Bu durumda sadece duyguları ile değil mantığı ile de hareket edenler kazanacak. Finansal alanda ise işyerinizde bir üst mevkiiye geçebilir, kariyerinizde emin ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda hiç beklenmedik yerden gelen ödemeler ise sizi finansal anlamda epey rahatlatacak gibi gözüküyor.

 

Boğa Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili boğa burçları kasım ayı sizin ayınız olacak. Özellikle aşk hayatında istediğinizi elde edecek ve mutluluğa yelken açacaksınız. Yakınınızda olan ve hiç beklemediğiniz birinden size teklif gelecek. Ancak karar verirken mutlaka mantığınızı da kullanmanızda fayda var. Yakın aile içinde sağlık sorunu olan birisi en nihayetinde aradığı şifayı bulacak. Mutlu ve sağlıklı haberler alacağınız çok güzel bir kasım ayı sizleri bekliyor.

 

İkizler Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili ikizler burçları kasım iyi sizler için pek de iç açıcı geçmeyecek. Kendinizi hiç ummadığınız anlarda kaos ve tartışma içinde bulabilirsiniz. Özellikle iş hayatında sizi derinden etkileyecek ve üzecek bazı olumsuz olaylar yaşanabilir. Ancak her ne olursa olsun içinizde bulunan güce ve inanca inanarak, olayların size kattığı, öğrettikleri ile bu kaosun içinden kolaylıkla çıkabilirsiniz. İkizler burcunun o kendine has gücü zorluklarla baş etme konusunda da kendini gösterecektir. Hayatta bazen istenmeyen durumlar olabilir, önemli olan ders alıp yolunuza devam etmeyi becerebilmektir.

 

Yengeç Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili yengeç burçları için kasım ayı şans ayı olacak. Arkadaş ilişkilerinizin kuvvetlendiği kasım ayında sosyal gruplar içinde aranan isim olacaksınız. Eski arkadaş gruplarınızın yanı sıra yeni arkadaş ve dostluklar da edineceksiniz. Ancak her zaman sadece duygularınız ile değil mantığınız ile de hareket etmenizde fayda var. Arkadaş çevrenizin sizin hakkında düşündükleri olumlu veya olumsuz düşünceleri haddinden fazla düşünmekten vazgeçerseniz daha  mutlu olabilirsiniz. Aynı zamanda yengeç burçları için kasım ayı iş hayatında yeni kapıların açıldığı bir dönem olacak. Yeni iş teklifleri, kariyerinizde önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

 

Aslan Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili aslan burçları kasım ayı sizin için borçlardan kurtulduğunuz, sağlık sorunlarını geride bıraktığınız, arkadaş ilişkilerinizin düzeldiği ve en önemlisi de aşk hayatınızın yeniden yeşerdiği bir ay olacak. Kasımda aşk başkadır sözünün tam da karşılığı olabilecek bir aşk sizleri bekliyor. Arkadaş olarak gördüğünüz ve asla aklınızın ucundan bile geçmeyen yakın çevrenizden bir teklif gelebilir. Ancak bu şaşırtıcı olay karşısında acele karar vermekten çekinmelisiniz. Sakinliğinizi koruyarak hem mantıklı hem duygusal olarak doğru karar vermelisiniz.

 

Başak Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili başak burçları, kasım ayı sizler için hem olumlu hem de olumsuz bir takım olayları beraberinde getirecek. İş hayatınız aldığınız yeni kararlar sayesinde istediğiniz seviyeye gelebilir, kariyer atlayabilirsiniz. Finansal anlamda beklenmedik yerlerden gelen ödemeler borçlarınızı kapatarak feraha ermenizi sağlayacak. İş ve finansal anlamda her şey yolunda olsa da aşk hayatınızda ufak tefek çalkantılar olabilir. Bazı kıskançlık durumları yüzünden sevgiliniz veya eşiniz ile tartışma içine girebilirsiniz. Olayları çok fazla uzatmamalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat etmelisiniz.

 

Terazi Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili terazi burçları, sizleri kasım ayı içinde bazı dönüm noktaları bekliyor olacak. Özellikle iş hayatınızda yaşanacak bazı problemler yüzünden yeni kararlar almak zorunda kalabilir, işyerinizi değiştirebilirsiniz. Ancak iş hayatınızdaki bu hareketlenme sizi endişeye sokmasın. İçinizde bulunan güce inanarak kendinize daha güzel ve sakin bir yol çizebilir, hatta olumsuz gibi görünen bu olaylar zincirini kendi lehinize çevirebilirsiniz. İş hayatınızdaki yaşadığınız kaos yüzünden yaşadığınız gerginliği sevdiklerinize olabildiğince yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Çalkantılı olan bu süreçte hiç beklemediğiniz birinden teklif alabilirsiniz. Sinirleriniz gergin olabilir, ancak doğru karar vermek için aceleci olmayın.

Akrep Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili akrep burçları kasım ayı sizler için hem para, hem aşk hem de kariyer anlamında oldukça şanslı bir ay olacak. Ancak size gelen şansı doğru değerlendirebilir, yönlendirebilir ve yönetebilirseniz her anlamda da kazanan siz olacaksınız. Yeni iş teklifleri alabilir, büyük meblağlar kazanacağınız bir finansal durumun içine girebilirsiniz. Mantıklı ve sakin kararlar alarak yolunuza emin adımlarla devam etmelisiniz. Aşk anlamında ise daha önce hiç tanımadığınız biri hayatınıza girebilir. Yeni kişiler tanımaktan çekinmeyin, şans verin. Hayatınızın aşkı belki de şuan karşınızda olabilir. İyi tanıyıp, doğru kararlar vermelisiniz.

 

Yay Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili yay burçları sizleri kasım ayında bazı ani haberler bekleyebilir. Hiç beklemediğiniz bir yerden gelecek haber ile hayatınız alt üst olabilir. Yaylar için zorlu bir kasım ayı olacak gibi gözüküyor. Ancak karşınıza çıkan sorunlardan dolayı kendinizi suçlamayı bırakmalısınız. Hayatınız alt üst olsa dahi üzülmeyin. Kim bilir belki altı üstünden çok daha güzeldir sizler için. Hayatın size kazandırdığı ve kattıklarını düşünerek yolunuza devam etmelisiniz. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın, hiç ummadığınız anda çiçek açar papatyalar.

 

Oğlak Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili oğlak burçları, kasım ayı sizler için iş hayatınızda yükselmelerin ve başarıların olduğu bir ay olacak. Uzun zamandır emek verdiğiniz işler sonuca kavuşacak. İş yerinizde terfi alabilir, kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Aile veya aşk hayatınızda ufak tefek dalgalanmalar olabilir. Tartışma anında sakinliğinizi korumaya dikkat etmeli, sonradan pişman olacağınız sözler söylememelisiniz. Önemli olan haklı veya haksız olmak değil bulunduğunuz ortamdaki var olan sorunları konuşarak çözmektir.

 

Kova Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili kova burçları, kasım ayı sizler için manevi anlamda oldukça olumlu gelişmelere gebe olsa da maddi anlamda olumsuz gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Maddi anlamda beklediğiniz ödemeler de bazı gecikmeler olabilir, manevi olarak da kasım ayında bazı sıkıntılar sizleri bekliyor. Ancak her insanın zaman zaman bu tip maddi sıkıntı içine girebileceğini unutmayın. Sizde var olan güce inanın ve yolunuza bu güç ve inançla daha sağlam adımlarla devam edin.

 

Balık Burcu Kasım Ayı 2021 Yorumu

Sevgili balık burçları, kasım ayı sizler için akademik anlamda yükselmelerin olduğu, emeklerinizin karşılığını aldığınız, aynı zamanda yeni bir aşka yelken açacağınız oldukça bereketli ve şanslı bir ay olacak. Ayağınıza kadar gelmiş olan teklifleri göz ardı etmemeli, mutlaka değerlendirerek doğru kararlar vermelisiniz. Akademik başarılar sizi yeni bir aşkın doğuşuna da itecek gibi gözüküyor. Her anlamda göz kamaştıracağınız bir ay sizleri bekliyor.

Tuzla Gazetesi Astroloji Köşesi Gündem

Ekim Ayı Burç Yorumları 2021

Kasım Ayı Burç Yorumları 2021

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin