Köpek Maması Tuzla

en iyi Köpek Maması tuzla
Köpek Maması fiyat tuzla

Köpek Maması Tuzla

Köpek Maması Tuzla en uygun fiyatlar burada. Köpek maması en sadık dostlarımız için özel olarak hazırlanmış yiyecekler içeren kategorimizdir. Köpekler insanların en sadık dostu ve en yakın arkadaşıdır. Onların sağlıklı yiyeceklerle beslenmesini sağlamak da sahibi olarak sorumluluğumuzdur. Kategorimizde aradığınız her türlü sağlıklı yiyeceği bulabilirsiniz.

Kuru mamalardan, konserve mamalara, özel ırklar için üretilmiş mamalardan çölyak hastası olan patili dostlarımıza kadar düşünülmüş ve özel üretilmiş mamalar mevcut. Son zamanlarda takıntı haline gelen organik beslenme rejimini köpek maması kategorisinde bulacağınız organik mamalar sayesinde patili dostunuz için de gerçekleştirebilirsiniz.

Köpek Maması Çeşitleri

Köpek maması deyip geçmek mazide kalan bir söylem oldu artık. Köpekler de ailenin bir ferdi olduğundan ve evlerimizin içinde bizimle uyuduğundan beri onlar için de özel beslenme ürünleri çeşitlenir oldu. Bu çeşitlere bakacak olursak:

Kuru Köpek Maması

Kuru köpek mamaları, mamayı oluşturan maddelerin pişirildikten sonra suyunun çektirilip kurutulmasıyla elde edilir. Daha uzun süre dayandığından en çok tercih edilen mamamlar arasındadır. Kuru köpek mamaları da kendi içinde çeşitlenmektedir. En az 100 gramlık paketlerde, en fazla 18 kilogramlık paketlerde üretimi yapılmaktadır.

Yetişkin Kuru Köpek Mamaları

Yetişkin köpeklerin bağırsaklarına ve sindirim yeterliklerine üretilmiş mamalardır. Bunları sadece yetişkin köpekler kullanmalıdır. Yavru köpeklere yetişkin maması verilirse gez ve şişkinlik yapma durumları ortaya çıkabilir. Hatta alerji belirtileri göstermeleri de söz konusudur.

Yavru Kuru Köpek Mamaları

Bu mamalar da yavru köpeklerin sindirim organlarının özelliklerine göre veteriner tavsiyeleri ve yönlendirmeleriyle üretilir. Bu mamalar yavru köpekler tarafından tüketildiğinde daha az gaz ve alerji reaksiyonlarına rastlanmaktadır.

Diyet Kuru Köpek Mamaları

Kilo vermek, kilo almak ve belli bir hastalığı olan köpekler için ihtiyaca göre üretilirler.

Yaşlı Kuru Köpek Mamaları

Yaşlı köpeklerin de sindirimleri yavaşladığı için daha farklı bir beslenme rejimine ihtiyaçları vardır. Bunu uygulamanız için özel geliştirilmiş olan yaşlı köpek maması size büyük kolaylık sağlamken köpeğinizi de rahatlatacaktır.

Yaş Köpek Mamaları

Yaş köpek mamaları kuru köpek mamalarının kurutulmadan önce konservelemesi şeklinde üretilir. Bunlar daha az dayanıklı olduğundan çok fazla tercih edilmez. Üstelik kuru mamalara oranla daha pahalıdır. Hem de daha az gramajlıdır. Bu nedenle ekonomik değildirler. Ancak köpeğiniz bu mamaları kuru mamadan daha çok sevecektir. Arada sırada birkaç konserve yaş mama alarak onu sevindirebilirsiniz. ilginizi çekebilir; Evde Köpek Beslemenin Zorlukları nelerdir?

Köpek Maması Tuzla

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin