Lokma Döktürme Fiyatları istanbul

Lokma Döktürme Fiyatları istanbul
Lokma Döktürme Fiyatları istanbul tuzla

Lokma Döktürme Fiyatları istanbul

Lokma döktürme fiyatları istanbul ‘da bazı kriterlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Örneğin; kaç kişilik lokma döktüreceğiniz, beraberinde alacağınız sunum, servis hizmetleri ve lokma dağıtacağınız mekân ve benzeri faktörlere lokma döktürme fiyatları üzerinde etkili olmaktadır. Lokma fiyatları, firmadan firmaya ve ilden ile değişiklik göstermektedir.  En doğru fiyatı almak için size en yakın olan istanbul hayır lokması döktürme firmalarından fiyat teklifi almanız yeterli, olacaktır.

istanbul Hayır Lokma Dökme Organizasyonu

Türk kültüründe hem dini hem de kültürel bir öneme sahip olan lokma döktürme; mevlit, kandil düğün, sünnet, cenazelerde cuma günleri cuma namazı çıkışlarında ya da herhangi açılış ve tanıtım günleri ve organizasyonlarında İstanbul lokması ya da hayır lokması yaptırıp halkın ağzının tatlanmasına vesile olabilirsiniz. Bundan uzun yıllar önce lokma tatlısı ev hanımları tarafından yapılabiliyordu. Ama artık lokma döktürme organizasyonları sayesinde el değmeden hayır işlerinizi kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Lokma tatlısı malzemesi az olan ama yapılışı da bir o kadar marifet isteyen şerbetli tatlılar arasında yer alıyor.

Ağzınızda çıtır çıtır dağılması ve ısırıldığından tatlının içerisinde ılık bir şerbet akması için gerçek bir lokma tatlısı ustası olmanız şarttır. Un su maya ve çok az miktarda tuz ile yaptığınız lokma hamurunu küçük lokmalar halinde kızgın yağa atıp, nar gibi kızarınca da şerbetle buluşturarak ılık ılık tüketeceğiniz lokma tatlısının tadına asla doyamayacak yedikçe yemek isteyeceksiniz.

istanbul Tuzla Uygun Fiyatlarda Hayır Lokması

Mutfakta kendi elleriniz ile tatlılar yapıp tüketmenin keyfine doyulmaz. Ama düğün nişan, organizasyonu, sünnet ya da hayır için dağıtmak istediğiniz hayır lokmaları için mutlaka profesyonel destek olmalısınız. Çünkü İstanbul lokma dökme firmaları son sistem hamur yoğurma ve  açma makineleri ve birinci sınıfı işçilikle çalışan lokma ustaları ile lokma hamurlarını el değmeden hazırlayıp, hayır lokmalarını hijyenik ve sağlık koşullarına uygun bir şekilde yapıp, isteğinize göre dağıtımına bizzat kendi ekiplerine yaptırtıyor. Siz sadece kaç porsiyon lokma tatlısı yaptırmak istediğinizi dağıtacağınız yeri belirtmeniz yeterli olmaktadır.

Lokma Döktürme Fiyatları Nasıl Belirlenir

Aslında hazır alacağınız lokma fiyatları ilk bakışta size biraz masraflı gelebilir. Özelikle lokma konusunda yeteri kadar bilginiz yoksa kendinizi riske atmaya değmeyecektir. Onlarca kişinin yiyeceği lokmaları göz önünde bulundurursanız, lokmaları evde yapmanız size hem zahmetli hem de hazır lokma fiyatlarından daha da pahalı gelebilir. Ayrıca dağıtım sırasında ihtiyaç duyulan her türlü ekip ve ekipmanlarda lokma döktürme fiyatlarına dahil edilecektir. Hayır lokması döktürme firmaları tarafından alacağınız hayır lokma döktürme hizmeti ile dağıtım, servis hizmetleri tabak, çatal peçete ve nakliye gibi her türlü ihtiyaç duyulan ekipmanlar firma tarafından karşılanacaktır. Lokma döktürme yaklaşık 2021 fiyatları;

  •  100 kişilik 200 TL
  •  200 kişilik 300 TL
  •  300 kişilik 400 TL
  •  400 Kişilik 550 TL

Tuzla Hayır lokması fiyatları

500 Kişilik ve daha üzeri kişi için döktüreceğiniz lokma fiyatlarında indirim ve kampanyalar verilmektedir. Lokma döktürme hizmeti almak için lokma döktürme firmaları arasında araştırma yapmanız sizin piyasa fiyatlarına götürecektir. Özellikle cenazelerde ve üç aylarda hayır için çok fazla sayıda hayır lokması siparişi alındığından dolayı firmalar bu dönemlerde çok sayıda indirim ve kampanyalar ile lokma döktürme fiyatları daha ucuza gelmesini sağlıyor.  Ayrıca lokma döktürme fiyatları her yıl güncellenmekte ve dönemsel olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Lokma Döktürme Fiyatları istanbul

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin