Rüyada Dişlerin Döküldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dişlerin Döküldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir
Rüyada Dişlerin Döküldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Dişlerin Döküldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dişlerin Döküldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir? Her gece uyurken onlarca hatta yüzlerce rüya görürüz. Rüyalar Bize Neyi Anlatır? Ancak sadece bazıları aklımızda kalır. Ancak bazı rüyalar toplum genelinde ortak olarak daha fazla görülür ve akılda kalır. Sıkça görülen bu rüyalara diş dökülmesi veya diş kırılması rüyaları örnek verilebilir. Bu rüyalar dişlerin avuca dökülmesi, dişlerin kırılması, diş düşmesi gibi birçok farklı şekilde görülebilir. Peki rüyada diş dökülmesi, diş düşmesi ne anlama gelir? Rüyada dişlerin döküldüğünü görmek neye işarettir?

Uyurken rüyanızda sıradan bir gün geçiriyorken aniden dişlerinizin dökülmesi sizi korkulu bir şekilde uykunuzdan uyandırabilir. Uykudan uyandığınızda hemen elinizi dişlerinize götürüp telaşa kapılabilir ve gördüğünüz rüyadan dolayı çok korkabilirsiniz. Ancak panik yapmanıza gerek yok. Çünkü rüyada dişlerinin döküldüğünü görmek çok sık rastlanan rüyalardan birisidir. Hatta o kadar fazla bu rüyalardan görülmüştür ki çok eski tarihlerden günümüze gelen rüya tabirleri kitaplarında bile bu rüyanın tabirleri yer almıştır. Bundan yaklaşık 450 yıl önce yaşamış olan Abdülgani Nablusi, Rüya Tabirleri adlı kitabında rüyada diş düşmesini rüyayı görenin daha uzun yaşayacağına göre yorumlamıştır.

Rüyada Dişlerinin Kaybolduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? 

Pek çok insan rüyasında dişlerinin kaybolduğunu görür ve uyanır uyanmaz rüyada dişlerinin kaybolduğunu görmenin ne anlama geldiğini araştırmaya başlar. Rüyada dişlerinin kaybolduğunu görme rüyası, rüyayı gören için uzun zamandır yaşadığı sorunların, aksiliklerin biteceğini ve rahat sakin bir yaşamın geleceği şeklinde tabir edilir. Ayrıca bu rüya, rüyayı görenin sorunlarından kaynaklı yaşadığı zaman kaybını düzelteceğini ve geleceğe yönelik güzel yatırımlar yapacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Ağızdaki Tüm Dişlerin Avucun İçine Döküldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir?

En sık karşılaşılan diş rüyalarından birisi de rüyada kişinin bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmesidir. Bu rüyayı gören kişi genellikle rüyadan kan ter içinde çok korkmuş bir şekilde kalkar. Rüyanın yorumuna göre bu kişi korkmakta haklıdır. Çünkü rüyada bütün dişlerin avuca döküldüğünü görmek pek de hayra yorumlanmaz. Rüyada bütün dişlerin avuca döküldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin sahip olduğu şeylerin hiçbir şekilde değerini bilmediğini ve bu şekilde devam ettiği müddetçe çok kısa bir süre sonra avucunda hiçbir şeyin kalmayacağına tüm maddi  ve manevi varlıklarını kaybedeceği şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyada tüm dişlerin avuca döküldüğünü görmek, kişinin yapmış olduğu davranışlar yüzünden gelecekte birçok sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

 

Rüyada Dişlerinde Ardı Ardına Dökülmesi Ne Anlama Gelir?

En panik edici diş rüyalarından kişinin rüyasında dişlerinin hızlı bir şekilde dökülmesini görmesidir. Rüya dişlerin ardı ardına dökülmesinin tabiri iki farklı şekilde vardır. Rüyada dişler hızlı bir şekilde ağrısız olarak dökülüyorsa bu rüya gören için ibadetlerinin Kabul edilmeyeceğine işaret eder. Şayet rüyada dişler ağrılı bir şekilde dökülüyorsa, bu rüyayı gören kişinin yaşadığı yerde bazı eşyalara zarar gelebileceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Dişlerin Döküldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin