Tuzla Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü

Tuzla Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü
Tuzla Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü

Tuzla Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, ilçe genelindeki öğretmenlerin katılımıyla ayak tenisi turnuvası düzenledi.

Tuzla Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, ilçe genelindeki öğretmenlerin katılımıyla ayak tenisi turnuvası düzenlendi. Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler için özel bir etkinlik organize edildi.

Tuzla İbni Sina Ortaokulu’nun kapalı spor salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, öğretmenlerin katılımı ile ayak tenisi turnuvası yapıldı. Turnuvaya üçerli takımlar halinde katılan öğretmenler, hem birbirleri ile kıyasıya mücadele etti hem de keyifli anlar yaşandığı görüldü. Turnuvada dereceye giren öğretmenlere ödülleri verildi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından ilçe genelinde bulunan tüm öğretmenlere hediye paketi verildi. Hediyelerin İçinde kahve fincanı, kahve ve Başkan Şadi Yazıcı‘nın kutlama mesajının olduğu not bulunan paketler kendilerine verildi.

Geleceği şekillendirecek gençler için eğitimin çok önemli olduğunu, eğitimin kalitesi için de öğretmenlerin çok kıymetli olduğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Yolumuza ışık tutan, bize hayatı öğreten tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

Tuzla Gazetesi

 

Tuzla Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin