Tuzla Belediyesi’nden bakıma muhtaç hastalarımıza destek

Tuzla Belediyesi'nden bakıma muhtaç hastalarımıza destek
Tuzla Belediyesi'nden bakıma muhtaç hastalarımıza destek

Tuzla Belediyesi’nden bakıma muhtaç hastalarımıza destek

Tuzla Belediyesi’nden bakıma muhtaç hastalarımıza destek; Tuzla’da Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gönüllüleri tarafından yatalak ve bakıma muhtaç hastalarımıza hasta yatağı desteği verildiğini web sitesinden duyurdu. Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında teslim edilen hasta yataklarının bakımları da belediyemiz tarafından yapılmaktadır denildi.

Tuzla’da ulaşılmayan ve konuşulmayan bir tek vatandaşımızın kalmaması için çalışmalarına devam Tuzla Belediyesi, yatalak ve bakıma muhtaç hastaların daima yanında. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, hastaların hasta yataklarını evlerine giderek yerinde montajını da yapıyor. Ayrıca bakımlarını da aksatılmıyor. Yatalak ve bakıma muhtaç hastalarımız Tuzla Belediyesi Beyaz Masa birimizi arayarak çok kısa ve kolay zamanda kayıtlarını yaptırabiliyor. Kayıt oluşmasının ardından ekiplerimiz, hastanın evine giderek Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere riayet ederek montajı ve teslimatı kusursuz yapıyor. Teslimat sırasında hasta yatağının kullanım eğitimini ve tariflerini uygulamalı olarak gösteriyorlar.

“BAŞVURU SONRASI BİR MAKSİMUM İKİ GÜN İÇİNTE TESLİM EDİYORUZ ”

Gönül Elleri Çarşısı Büro Sorumlusu Özge Coşkun “İhtiyaç sahibi hasta yakınlarımız, hastaya ait  sağlık raporu ile beraber Tuzla Belediyesi Beyaz Masa’ya başvuru gerçekleştirmeleri gerekiyor. Daha sonra gerekli değerlendirmeler  gerçekleşip sevkiyat ve montaj ekipleri tarafından yardım adreslere sevk ediliyor. Görevli arkadaşlarımız maske, eldivenleri ve diğer koruyucu ekipmanlar ile ihtiyaç sahibi ailemize teslimatı gerçekleştiriyorlar. Başvuru sonrasında bir en geç  iki gün içerisinde hastamızın yatağını teslim edebiliyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi’nden bakıma muhtaç hastalarımıza destek

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin