Tuzla Bijuteri

Tuzla Bijuteri iletişim
Tuzla Bijuteri yorum

Tuzla Bijuteri Takı Dükkanları

Tuzla Bijuteri Takı Dükkanları iletişim bilgileri nedir? Takı ve değerli süs eşyalarının satıldığı yerlere/mağazalara bijuteri dükkanları denmektedir. Bijuteri takı dükkanları açmak, kar amacı yüksek olan bir planlamadır ve kadınlar için takıların vazgeçilmez olmasından dolayı ekonomik kriz zamanlarında bile kötü bir tercih değildir. Bir bijuteri dükkanı açmak isteyen birey ortalama olarak 100 bin TL’ye kadar sermayeye sahip olmalıdır. ilginizi çekebilir; Seramik Takılar modelleri nedir?

Çeşitliliğin önem arz etmesinden dolayı işletmenizde her ürünün farklı çeşitlerinden, modellerinden stoklar yapmanız gerekmektedir. Bu sebepten ötürü de güçlü bir sermaye kaynağınız olması gerekmektedir. Eğer yeterli sermayeye sahip iseniz dükkan arama aşamasına geçebilirsiniz. Bu noktada da önemli olan işletmenin konumu ve kira maliyetidir.

Eğer büyükşehirde dükkanınızı açmayı planlıyorsanız da dükkanınızı lise yolu gibi işlek noktalara kurmanız gerekmektedir. Ayrıca dükkanınızda bir depo olmasına da önem göstermeniz gerekmektedir.

Tuzla Bijuteri Takı Dükkanları iletişim

Ayrıca bijuteri takı dükkanı açmak isteyen bireylerin bazı evrakları da bir araya getirmeleri gerekmektedir. 1 adet T.C. kimlik fotokopisi, başvuru beyan formu, dükkan için tapu fotokopisi (kat mülkiyeti varsa kat maliklerinin onayı), kira sözleşmesi fotokopisi. mesul müdürlük sözleşmesi, imza beyanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası kaydı, yangın söndürme tüpü dolum belgesi (faturasının fotokopisi) gibi bazı belgeler gerekmektedir.

Bijuteri takı işletmeleri bu kadar sevilip tercih edilmesine karşın, Tuzla ilçesinde bulunan Tuzla bijuteri takı dükkanlarının bilinen sayısı ise bir elin parmaklarını geçmemektedir. Tuzla bijuteri takı dükkanları ise ortalama olarak sabah saat sekiz, dokuz gibi açılmaktadır. Takı dükkanları işletmelerinin kapanış saatleri ise ortalama olarak akşam saat yedi, sekiz ve dokuz gibi değişmektedir.

Tuzla marina Bijuteri Takı

“Uygun fiyata kaliteli ürün gamı. Teşekkürler bijuteri.”, “Takı, toka, atkı, şal ve daha birçok ürün ve hizmet birlikte sunulmakta. Ayrıca kalite de süper.” tarzı yorumlar alan çoğu Tuzlada bijuteri takı dükkanları ayrıca yorumlara ek olarak, genellikle puanlandırmalardan da beş ya da beşe yakın puanlandırmalar almışlardır.

İşini severek, güler yüzlü, müşteri memnuniyeti gözeterek yapan Tuzla bijuteri takı dükkanları çalışanları, çeşitli ürün yelpazeleri, kaliteli ürünleri ile müşterilerine hizmet sunmaya devam etmektedirler. Çoğu bijuteri takı işletmesi hafta sonları da aynı çalışma saatleri ile müşterilerine hizmet sağlamaktadır.

Tuzla bijuteri işletmeleri ise yine hafta sonları da müşterilerine hizmet olanağı sağlıyor. Cumartesi ya da pazar günleri çalışma saatlerini daha da kısa tutarak müşterilerine yine alışveriş olanağı sağlamaktadırlar.

Tuzla Gazetesi Kamu Spotu

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Bijuteri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin