Tuzla Club Pub

Tuzla Club Pub tavsiye
Tuzla Club Pub iletişim

Tuzla Club Pub

Tuzla Club Pub tavsiyesi nedir? Neredeyse hepimiz günlük yaşantı içerisinde bunalıp hayatın karmaşasından uzaklaşıp rahatlama ihtiyacı duymaktayız. Bu gibi anlardaysa bazı insanlar soluğu pub denilen işletmelerde almaktadırlar. Pub kelimesi ‘public house’ ifadesinin kısaltılmış halidir.

Bu tarz işletmeler toplum tarafından genellikle herkesin birbirini tanıdığı ve rahat ettiği mekanlar olarak bilinmektedir. Pub kültürü oldukça eski tarihe dayanmaktadır. Tarihte farklı isimler alarak gelişmiş ve günümüze kadar ulaşmıştır.

Pub kültürü başlangıçta Anglosakson kültürünün bir parçası olan “Alehouse” olarak anılmaktadır. “Alehouse” denen yerlerde ale biraları üretilmekte ve bu evler çevresindekilerin buluşmasına olanak tanımaktaydı. İnsanlar buralarda bira içiyor ve muhabbet ediyorlardı. “Alehouse” denen yerlerin ardındansa “inn” ile “tavern” denilen mekanlar açılmaya başladı. Bu mekanlardaysa seyahat edenlerin konaklamasına imkan olanağı sağlanıyordu. Günümüze bakacak olursak da özellikle İngiltere’de ve İrlanda’da pub kültürü hala canlılığını korumaktadır.

Tuzla Club Pub adres

Tuzla Club Pub adres işletmelerinde normal lokanta düzeninde sıra sıra dizili masalar bulunmamaktadır. Bu tür dizaynın yerine, gelen müşterilerin rahat edebileceği geniş deri koltuklar, bar tabureleri ve uzun masalar yer almaktadır. Pub işletmeleri genel olarak hafif loş bir havaya sahip olmakta. Pub kültüründe uzun uzun yemek yeme alışkanlığı bulunmamaktadır. Bu durumun tam tersi olarak insanlar genellikle biralarının yanına çabuk ve kolay hazırlanan kızartma türü yiyecekleri tercih etmekteler.

Özellikle yurt dışında; french fries, pie, fish and chips, Ploughman’s Lunch gibi yiyecek türleri menülerin vazgeçilmezidir. Tuzla ilçesinde ise bilinen pub işletmelerinin sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az sayıdadır. Bu pub işletmelerinin neredeyse hepsi Tuzla eğlence mekanları genelde sahil kenarlarına, doğru konumlanmış durumdadır.

Tuzla marina Club Pub

Tuzla ilçesinde bulunan Tuzla pub işletmeleri “Rahatsız edici ortam ve kişiler olmadan, aşina olduğumuz müzikleri dinleyip, eşlik edip eğlendiğimiz bir mekan.”, “Her şey çok güzeldi. Alkollü Kokteylleriniz harika. İlgi ve alaka, servis, müşteri memnuniyeti…

Fakat müzik sesi çok fazla. İnsanlar ve ben çok rahatsız oluyoruz. Müzik sesini biraz daha indirmek gerekir. Başı ağrıyan kişi tercih edemez bir dahakine. Tavsiyemdir. Ama geriye kalan her şey mükemmeldi. Teşekkür ederim. Tekrar geleceğim.” müşterilerinden bu tarz beğeni yorumlarına ek olarak “Çalışanlar ve hizmet iyi, fiyatlar makul (bira 39 TL) ancak müzikler çok kötü, içeride durulacak gibi değil.” tarzı olumsuz; yiyeceklerin fiyatlarını, müzikleri eleştiren yorumlarda almışlardır.

Tuzla Club Pub işletmeleri birbirlerinden farklı çalışma saatlerine sahiptirler. Bazı Tuzla pub işletmeleri saat on iki gibi açılırken bazı işletmeler ise on gibi açılmaktadır. Aynı şekilde bazı pub işletmeleri bir buçuk gibi kapanırken bazıları da saat iki gibi kapanmaktadır. Özellikle de hafta sonları daha geç saatlerde işletmeler kapanabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü internet üzerinden gideceğiniz pub işletmesinin kapanış ile açılış saatlerini kontrol etmeniz yararınıza olacaktır.

Tuzla Club Pub

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin