Tuzla Eğlence Mekanları

Tuzla Eğlence Mekanları en iyi
Tuzla Eğlence Mekanları yorumları

Tuzla Eğlence Mekanları

Tuzla Eğlence mekanları bazı gençlerin favori yerlerindendir. Gençler yoğun bir çalışma temposundan sonra dinlenmek, eğlenmek, yeni kişilerle tanışmak ya da arkadaşları ile takılmak için eğlence mekanlarını tercih ederler. Birçok eğlence mekanı çeşidi vardır. Eğlence mekanları, genellikle gece geç saate kadar açık olan mekanlardır. Tuzla Disco iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz

Dans etmek, müzik dinlemek ve gösteri izlemek için gidilen eğlence yerleridirler. Eğlence mekanlarında ağırlıklı olarak alkol tüketilmektedir. İşletme hakkını elinde bulunduran tütün mamulü, alkol ve alkollü içki satışı yapmak isteyen kişi ve kuruluşların işletmelerinin bulunduğu yerin merkez yönetiminden yetki belgesi alınması ile işletmelerinin gerekli denetçilerce denetlenmelerine izin vermeleri gerekmektedir.

Bu yasayı uygulayan ülkelerden biri olan Türkiye’de işletmelerin eğer TAPDK izni yok ise alkol ve tütün ürünlerinin satışının olduğu mekanlara işletme hakkı verilmemektedir. Tuzla Bar Tavsiyemiz için makalemizi inceleyebilirsiniz.

Tuzla’da Eğlence Mekanları Tavsiye

Tuzla eğlence mekanlarının çoğunluğu gece geç saatlere kadar açık bulunmakta ve müşterilerini ağırlamaktadır. Çoğu Tuzla eğlence mekanlarının kapanış saatleri değişmektedir. Eğlence işletmelerini saat bir gibi kapatırken bazıları saat ikide bazıları ise daha erken bir saat olan on iki de işletmelerinde müşteri hizmetine son vermektedirler.

Neredeyse bütün eğlence mekanları, Tuzla ilçesinin sahil kesimlerinde bulunmaktadır. Tuzla ilçesinin sahil kısımlarının dışında çok daha az bulunmaktadır. Bunun sebebi de yerli ve yabancı turistler daha çok Tuzla sahilini ziyarete gelmektedir ve sahile bakan bir mekanın normal bir caddedeki mekandan çok daha fazla ilgi çekeceği ve talep edileceği içindir.

Tuzla Eğlence Mekanları Yorumları

“Canlı müzik yapan gitarist çok da iyi değil. Üzgünüm ama daha iyi olmalı. Coşkusuz ve geçişleri sıfır. Tam aha şimdi tam zamanı, eğlenceye bağlayacak diye bekleye bekleye eğlence kursağımızda kaldı. Ama mekan güzel, ailecek ya da iş arkadaşları ile rahatlıkla gidilir.”, “Ortam bar gibi değil daha samimi ve sıcak, servis iyi.

Ama hizmet veren garsonlar alaycı, herkese sarhoş muamelesi yapmayı seviyor gibiler. Fiyat standartları ortada.”, “Tuzla sahil kenarında kendinizi Urla‘da hissettirecek kadar hoş bir mekan. Kahvaltı yaptık. Ürünleri genel olarak güzel, bir tek bal çok kötü. Kahvaltıda kullandıkları balı bir an önce değiştirmelerini tavsiye ediyorum. Servis hızlı, personel ilgili. Tekrar gideceğiz…” tarzı hem olumlu hem de olumsuz yorum alan farklı farklı Tuzla eğlence mekanları bulunmaktadır. Tuzla’daki Kafeler için makalemizi okuyabilirsiniz.

Genel olarak ilgisiz personellere, lezzetli olmayan yemeklere ve hizmetini beğenmeyeceğiniz mekanlara denk gelmezsiniz. Tuzlada Eğlence mekanlarına gitmeden önce kısa bir inceleme yapmak yararınıza olur.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Eğlence Mekanları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin